Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Mats de Boer
Wouter Iwema Bakker
Isis den Nieuwenboer

Sponsor worden


Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van Xenios heeft als primaire doelstelling extra inkomsten voor de vereniging te verkrijgen om activiteiten te realiseren, die niet vanuit de contributiebijdragen van de leden opgebracht kunnen worden.

Waar Xenios nu staat, zouden wij niet zonder de steun van onze sponsors kunnen zijn. Ieder jaar weer mogen wij ons verheugen op de steun van vele bedrijven en particulieren. 

Leden sponsorcommissie:

Robbert-Jan Suur (voorzitter)
Jet van Dort
Gerben Zeffrin
Arnold Terpstra
Julian Marcus

Sponsor mogelijkheden bij Xenios               

Xenios is een bloeiende hockeyclub met zo’n 1.200 leden, voornamelijk afkomstig uit Amsterdam en Badhoevedorp. Met 600 jeugdleden, is het een familie georiënteerde club,waarbinnen de actieve betrokkenheid van leden en ouders kenmerkend is.

 

De opbrengst voor uw bedrijf

 

Reclame langs de velden

Xenios heeft een modern complex met 4 kunstgrasvelden. Door de week zijn er trainingen, in het weekend zijn er honderden mensen aanwezig en spelen de meer dan 80 Xenios teams hun wedstrijden. Ook organiseert Xenios drukbezochte toernooien.

Langs de velden kunt u een reclamebord met uw bedrijfsnaam plaatsen. Ook kunt een specifiek toernooi adopteren en hier uw naam aan verbinden.

 

Reclame op http://www.xenios.nl

De communicatie met leden gaat via onze moderne website. Hierop staan wedstrijdschema’s, teaminformatie, evenementen, wedstrijdverslagen,  route-beschrijvingen etc. De website wordt zeer druk bezocht door zowel jeugdleden, ouders van jeugdleden en seniorleden.

 

U kunt op onze site adverteren met een banner met uw bedrijfsnaam of een specifieke reclameboodschap. De banner wordt desgewenst doorgelinkt naar uw eigen site.

 

Reclame via ‘soft’ sponsoring

Een populaire vorm van ‘soft’ sponsoring is het sponsoren van de kleding van een team. Uw bedrijfsnaam staat dan op de trainingspakken. Xenios heeft een overeenkomst met Special Sports voor de levering van deze pakken, u heeft daar dus geen omkijken naar.

Kledingsponsoring is verbonden aan een team, ongeacht de spelers in dat team en heeft een duur van twee jaar. Kledingsponsoring is altijd in combinatie met een algemene sponsorbijdrage.

Hiernaast zijn er allerhande mogelijkheden voor uw reclame via materialen in de meest brede zin (ballen, koffiebekers, dienbladen, hesjes, etc).

 

Overige sponsormogelijkheden

Als u zelf ideeën heeft voor een vorm sponsoring die u beter past, dan horen we dat graag. Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden en werken die graag samen met u uit.

 

De opbrengst voor de club

 

Sponsorkosten per soort sponsoring en contractduur:

  • Reclamebord 3 meter minimaal € 450,- p/jaar 3 jaar exclusief productiekosten.  Kosten zijn afhankelijk van de plaatsing op de lange -, linker -, of rechterzijde  van veld 1,2 of 3. Daarbij zijn mogelijkheden tot het plaatsen van borden op het  oefenveld of op de doelen.

    Vraag voor u specifieke doelstellingen een offerte bij ons aan.
  • Banner homepage € 495,- p/jaar 1 jaar inclusief doorlink naar eigen site en de mogelijkheid om reclame uitingen te plaatsen onder auspiciën van de webmaster.
    Active Banner (uitgebreide reclame mogelijkheden) € 750,- p/jaar 2 jaar.
  • Toernooi adoptie € 750,- p/toernooi 1 jaar meerjarige contracten mogelijk
  • Kledingsponsoring maatwerk 2 jaar minimaal € 250,- extra in clubkas

 


U maakt door uw bijdrage het mogelijk om Xenios verder te laten bloeien!

 

Meer weten?

Neem contact op de leden van de sponsorcommissie via [email protected] of op 06 51 47 60 74 (Robbert-Jan Suur)