dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anne-Fleur Winter
Quine Jansen

Sponsor worden


Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van Xenios heeft als primaire doelstelling extra inkomsten voor de vereniging te verkrijgen om activiteiten te realiseren, die niet vanuit de contributiebijdragen van de leden opgebracht kunnen worden.

Waar Xenios nu staat, zouden wij niet zonder de steun van onze sponsors kunnen zijn. Ieder jaar weer mogen wij ons verheugen op de steun van vele bedrijven en particulieren.

Leden sponsorcommissie:

Robbert-Jan Suur (voorzitter)
Jet van Dort
Gerben Zeffrin
Arnold Terpstra
Julian Marcus

Sponsor mogelijkheden bij Xenios

Xenios is een bloeiende hockeyclub met zo’n 1.200 leden, voornamelijk afkomstig uit Amsterdam en Badhoevedorp. Met 600 jeugdleden, is het een familie georiënteerde club, waarbinnen de actieve betrokkenheid van leden en ouders kenmerkend is.


De opbrengst voor uw bedrijf


Reclame langs de velden

Xenios heeft een modern complex met 5 nieuwe kunstgrasvelden. Door de week zijn er trainingen, in het weekend zijn er honderden mensen aanwezig en spelen de meer dan 80 Xenios teams hun wedstrijden. Ook organiseert Xenios drukbezochte toernooien en Super Sunday's.

Langs de velden kunt u een reclamebord met uw bedrijfsnaam plaatsen. Ook kunt een specifiek toernooi adopteren en hier uw naam aan verbinden.


Reclameop http://www.xenios.nl

De communicatie met leden gaat via onze moderne website en Xenios app. Hierop staan wedstrijdschema’s, teaminformatie, evenementen, wedstrijdverslagen, route-beschrijvingen etc. De website wordt zeer druk bezocht door zowel jeugdleden, ouders van jeugdleden en seniorleden.


U kunt op onze site adverteren met een banner met uw bedrijfsnaam of een specifieke reclameboodschap. De banner wordt desgewenst doorgelinkt naar uw eigen site.


Reclame via ‘soft’ sponsoring

Een populaire vorm van ‘soft’ sponsoring is het sponsoren van de Osaka kleding van een team. Uw bedrijfsnaam staat dan op de trainingspakken. Xenios heeft een overeenkomst met Sport2000 Haverhals te Badhoevedorp voor de levering van deze pakken, u heeft daar dus geen omkijken naar.


Hiernaast zijn er allerhande mogelijkheden voor uw reclame via materialen in de meest brede zin (ballen, ballen-, hockey en keeperstassen, jeugdgoals, trainingsmaterialen, koffiebekers, dienbladen, hesjes, etc).


Overige sponsormogelijkheden

Als u zelf ideeën heeft voor een vorm sponsoring die u beter past, dan horen we dat graag. Wij staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden en werken die graag samen met u uit.


De opbrengst voor de club


Sponsorkosten per soort sponsoring en contractduur:

  • Reclameborden: 3 meter minimaal € 495,- tot 750 per jaar met een 3 jarig contract (exclusief productiekosten en exclusief. BTW). Kosten zijn afhankelijk van de plaatsing op een van de velden. Vraag voor u specifieke doelstellingen een offerte bij ons aan.
  • Banner homepage vanaf € 175 excl. BTW inclusief doorlink naar eigen site en de mogelijkheid om reclame uitingen te plaatsen onder auspiciën van de webmaster.
  • Active Banner (uitgebreide reclame mogelijkheden) vanaf € 475 exclusief BTW per jaar voor een twee-jarig contract.
  • Toernooi adoptie vanaf € 750,- per toernooi 1 jaar, meerjarige contracten mogelijk


U maakt door uw bijdrage het mogelijk om Xenios verder te laten bloeien!


Meer weten?

Neem contact op de leden van de sponsorcommissie via [email protected] of op 06 51 47 60 74 (Robbert-Jan Suur)