Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lois Oudijk

Zaalhockey

Door het corona virus is het op dit moment nog onduidelijk of het zaalhockeyseizoen 20/21 daadwerkelijk kan plaatsvinden. Het bestuur van de KNHB beslist daarover in de 1helft van oktober. Maar de voorbereidingen gaan wel van start. 

Mocht het niet mogelijk zijn, dan zal er zeer waarschijnlijk een veldcompetitie voor in de plaats komen. 

Hieronder vind je de informatie over zaalhockey.

 

Zaalcompetitie 2020-2021

De competitie vindt plaats van 5 december 2020 t/m 14 februari 2021.

Wedstrijden van A-, B- en C-teams worden gespeeld op zaterdagen en/of zondagen. D-teams (in beginsel) alleen op zondagen ivm bezoeken aan middelbare scholen. 8E op zaterdagen, en senioren op zondagen.

Het wedstrijdschema is eind november beschikbaar.

Het eerste en het laatste weekend van de kerstvakantie zijn officiƫle competitiedagen, dus houd daar rekening mee!

Eventueel splitsen de B1 en 2, C1 en 2 en de D1 en 2 teams naar een 12-team. Dit hangt af van het aantal beschikbare spelers per 2 teams. Als er gesplitst wordt, zal hiervoor per veldteam een zaaltraining worden gepland in de week van 23 t/m 7 november. (De A-teams splitsen niet meer.)

 

Zaaltrainingen 2020-2021

De zaaltrainingen zullen (waarschijnlijk) alleen plaats vinden in het Velodrome, en starten op 30 november.

We streven ernaar om elk team in de week voorafgaand aan een wedstrijdweekend in te delen voor een training, maar de beschikbare uren zijn schaars, dus we kunnen dat niet garanderen . Wij verwachten aanwezigheid bij de training van elke speler. Wanneer bij een training minder dan 8 spelers aanwezig zijn, en wij daarvan niet minimaal 48 uur vooraf op de hoogte zijn, dan zullen de kosten van de zaalhuur aan het team in rekening worden gebracht en wordt er geen training meer ingeroosterd voor het betreffende team.

Vanwege het feit dat we maar 1 veld hebben voor alle teams, is het niet haalbaar vaste trainingsdagen/tijden te hanteren. Het trainingsschema van de eerste weken zullen wij zo snel mogelijk na bekend worden van het wedstrijdschema verspreiden. 

 

Informatie avond

In november zal er een info-avond over het zaalseizoen en over fluiten in de zaal worden gehouden. Bedoeld voor ouderbegeleiders, ouder-coaches, en scheidsrechters. Over datum en vorm horen jullie later meer. 

 

Scheidsrechters (ABCD en senioren) en spelbegeleiders (8E)

Bij elke wedstrijd leveren beide teams 1 scheidsrechter (met kaart) cq spelbegeleider (mag zonder kaart).

Als er binnen het team onvoldoende ouders met kaarten zijn, zijn alle ouders gezamenlijk verantwoordelijk om vervangers te regelen.

 

Zaalleiding

Elk team heeft 1 of 2 keer per seizoen zaalleiding. In bijgaande filmpjes kun je zien welke verantwoordelijkheden je dan hebt.

http://youtu.be/OqgzHDF2Xmo

en

http://youtu.be/yCP4g14N-zE