dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Lustrum 2024START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!
.
.
7-6: LUSTRUM FUNMIDDAG VOOR ONZE JONGSTE JEUGD 
(bericht van 10-5-24)

Ook voor onze jongste jeugd van O7 tot en met O10 is er een leuke lustrumactiviteit.

In plaats van de laatste training van dit seizoen, is er op vrijdag 7 juni een Lustrum Funmiddag. Alle spelers worden verwacht van 16.45 tot 20 uur. Jullie eigen trainers zijn er ook bij.

Eerst zijn er allerlei gave spelletjes met medewerking van Game Intelligence, Karel Klaver, Sportways en Osaka. Stick, bitje, scheenbeschermers mee dus!
Daarna is er een lekker broodje knakworst (ook vega) en limonade.
En we sluiten de avond af met een mini disco waar ouders niet bij mogen zijn!
Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Hart Delicious, De Juffies en Kidsociety.

Kun je er echt niet bij zijn, meld je dan af bij je eigen trainer.
8-6: SUMMER CHIQUE LUSTRUM FEEST 
(bericht van 20-4-'24) 
Nieuws afbeelding
De lustrumcommissie nodigt alle senioren en ouders van junioren uit voor een groot feest.

Klaar voor een geweldige avond vol plezier en dans? Kom dan naar ons Summer Chique lustrum feest! Trek je beste zomerse outfit aan en dans de hele nacht weg op muziek van de Chique de Friemel band.
Kaarten: 13,- pp.

Koop snel hier je kaarten voor een onvergetelijke avond. Mis het niet!
9-6: XENIOS OPEN AIR - ULTIEME LUSTRUM TD
(bericht van 21-5-'24)
Nieuws afbeelding
Bij de TD wordt al snel gedacht aan de dames van DJ6. 

Met maar liefst drie vertegenwoordigers van DJ6 in de lustrumcommissie, kunnen jullie een te gekke Lustrum TD verwachten. Voor één dag wordt Xenios tot een echt festivalterrein getransformeerd, een evenement dat je absoluut niet wilt missen. Noteer deze dag alvast in je agenda en blijf op de hoogte voor meer informatie.
14-6: DE XENIOS LEGACY PUBQUIZ 
(bericht van 24-4-'24)


Willem Sanders heeft vanwege het dertiende lustrum een hele speciale pubquiz voor ons in petto. In deze editie alleen maar vragen met een link naar onze club: De Xenios Legacy Pubquiz.

Natuurlijk is het handig als je hier dan al jaren rondloopt, maar hij belooft dat het ook voor nieuwe leden leuk wordt. Zoals hij zelf aangeeft: "Voor elke Xenioot is de kans op winst best groot!"

Dus: noteer de datum - vrijdag 14 juni om 20 uur, verzamel een team van maximaal vijf mensen (18+), verzin je teamnaam en reserveer je plek via een mailtje aan Willem: [email protected]
15-6: LUSTRUM AB-DINER 
(bericht van 27-4-'24)De kaartverkoop voor het Lustrum AB diner is live! Alle O16 en O18 spelers zijn welkom!

Speciaal voor de gelegenheid halen we de tafels naar buiten en serveren we het diner op het hockeyveld. 

Kom samen met ons het seizoen afsluiten met je team en laat je lekker in de watten leggen met drie gangen, inclusief drankjes. Bij zijn = meemaken!! 
Kaartjes koop je via deze link.
BESTEL JOUW LUSTRUM HOODIE SNEL! 
(bericht van 26-4-'24)


De lustrum commissie heeft in samenwerking met onze hoofdsponsor Sport 2000 Haverhals een hoodie gekozen als blijvende herinnering aan dit lustrum. 

Dit wil je als Xenioot en als team zeker hebben! Hoe gaaf is het als alle leden van O7 tot 45+ en ook alle trouwe supporters deze hoodie dragen!

Via deze link kun je één of meerdere hoodies bestellen. Wil je als team een bestelling doen met bv namen er op? Mail dan snel naar [email protected].
Scherpe prijzen! Kindermaten 25,- & volwassenen 30,-.
LET OP! DE DEADLINE IS AL OP 5 MEI! Dus bestel direct!
HET AFTELLEN IS BEGONNEN! 
(bericht 3-4-'24)

Over 65 dagen start de lustrum feestweek ter ere van onze 65ste verjaardag! Tellen jullie mee af naar 0? De commissie heeft een prachtig programma voor ons in petto. Zorg dat je niks mist!
LUSTRUMWEEK 7-16 JUNI! 
(bericht 21-3-'24)
Met trots presenteert de lustrumcommissie het thema van de lustrumweek 7-16 juni:

DÉJÀ VU

Je kent het vast wel; het gevoel dat je iets al eerder hebt meegemaakt, Déjà Vu. Tijdens het 13e lustrum van onze club zullen we jullie een week lang meenemen in oude herinneringen, maar nog belangrijker: in het maken van nieuwe herinneringen.
Houd website en socials in de gaten want binnenkort volgt de agenda en ander lustrum-nieuws.

De mensen die deze week tot een groot feest gaan maken zie je hier op de foto: 
Erik Sickmann, Lucky Schild, Robin Bakker, Romy Bergisch, Eveline Frijlink, Niels Breuker, Marlotte de Boer, Anique Grolman, Evelijn Bakkers, Feline Tresfon en Celeste Sabel.

We hebben er zin in!


XENIOS BESTAAT 65 JAAR! 
(bericht 13-1-'24)
Xenios heeft een rijke historie die teruggaat tot 6 juni 1959 toen de Amsterdamse Mixed Hockey Club Sarto werd opgericht. Met de fusie tussen Sarto en Hockeyvereniging Badhoevedorp in 1986 was SBHC (Sarto Badhoevedorp Hockey Combinatie) Xenios een feit.

"Op 6 juni 2024 bestaan we 65 jaar! Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan", aldus onze zeer rijk-bezette lustrumcommissie.

Maar liefst 11 mensen zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen. Zij komen uit alle geledingen van de club: zowel spelende als niet-spelende Xenioten, uitkomend in O16 tot 45+ en van 1,5 tot ruim 50 jaar lidmaatschap. 
De kans is groot dat iedereen tenminste één van deze enthousiaste groep mensen kent: Anique Grolman, Celeste Sabel, Erik Sickmann, Evelijn Bakkers, Eveline Frijlink, Féline Tresfon, Lucky Schild, Marlotte de Boer, Niels Breuker, Robin Bakker en Romy Bergisch.

Zaterdag tijdens de Nieuwjaarsborrel, werd  het nieuwe lustrumlogo gepresenteerd.
Ook hebben ze een mooi programma samengesteld waarover we in een volgend bericht meer zullen vertellen, maar noteer nu alvast in je agenda de volgende lustrum feestweek: 7 - 16 juni 2024!