dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Emiel Willems
Iris den Hollander
Pleun Wijgman
Nilou Dissel

Lidmaatschap algemene voorwaarden


Lidmaatschap

Het verenigingsjaar van Xenios loopt van 1 juli tot 30 juni en het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Overeenkomstig de Statuten van de vereniging, artikel 10 lid 2, kan opzegging of verandering van het lidmaatschap slechts schriftelijk geschieden voor het einde van het verenigingsjaar met als uiterste opzegdatum 30 april.
Zie voor meer informatie onder Opzeggen.

 

Contributie

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene ledenvergadering.
Leden zijn contributie verschuldigd voor een heel seizoen, alleen leden die na 1 januari lid worden betalen het inschrijfgeld + de helft van het contributiebedrag. Inschrijfgeld wordt eenmalig berekend.
Zie voor meer informatie onder Contributie.


Tenue

Het verenigingstenue van Xenios is alleen verkrijgbaar bij Sport 2000 Haverhals, Sloterweg 165 in Badhoevedorp, tel. 020-6594705.

Het verenigingstenue bestaat uit:
- een lichtblauw shirt met één verticale grijze streep over de linkerzijde met daarop het Xenios embleem,
- een grijze rok of herenshort met Xenios embleem en
- lichtblauwe kousen met Xenios embleem.

Het reserveshirt voor uitwedstrijden waarbij vanuit de bond spelen in een uittenue verplicht wordt gesteld, bestaat uit een rood shirt met Xenios embleem en zo nodig rode kousen. De aanvoerders zijn er verantwoordelijk voor dat hun team in deze uniforme kleur speelt.

Een uniform trainingstenue voor teams bestaat uit een rode bovenkant (vest, sweater of jack) en een donkerblauwe onderkant (broek); de bovenkant bij voorkeur met Xenios logo.

Voor hockey is speciaal schoeisel vereist. Het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer is voor iedereen verplicht.

Bent u geïnteresseerd in de sponsoring van ons tenue? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie om de mogelijkheden qua sponsoruitingen af te stemmen.

 

Verzekeringen

Xenios heeft via de KNHB een collectieve ongevallenverzekering voor alle leden en geregistreerde vrijwilligers. Deze verzekering dekt o.a. de kosten voor geneeskundige behandeling (tot een bepaald maximumbedrag) van lichamelijk letsel, opgelopen tijdens de wedstrijden, trainingen en werkzaamheden, voor zover dit niet door een eigen verzekering wordt vergoed.
De vereniging is niet verzekerd voor ongevallen tijdens het vervoer van/naar de te bezoeken verenigingen.