Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Koen Boots
Emma van Doorn
Aletta Moons

Lidmaatschap algemene voorwaarden


Lidmaatschap

Het verenigingsjaar van Xenios loopt van 1 juli tot 30 juni en het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Overeenkomstig de Statuten van de vereniging, artikel 10 lid 2, kan opzegging of verandering van het lidmaatschap slechts schriftelijk geschieden voor het einde van het verenigingsjaar met als uiterste opzegdatum 30 april.
Zie voor meer informatie onder Opzeggen.

 

Contributie

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene ledenvergadering.
Leden zijn contributie verschuldigd voor een heel seizoen, alleen leden die na 1 januari lid worden betalen het inschrijfgeld + de helft van het contributiebedrag. Inschrijfgeld wordt eenmalig berekend.
Zie voor meer informatie onder Contributie.


Tenue

Het verenigingstenue van Xenios is alleen verkrijgbaar bij Sport 2000 Haverhals, Sloterweg 165 in Badhoevedorp, tel. 020-6594705.

Het verenigingstenue bestaat uit:
- een lichtblauw shirt met één verticale grijze streep over de linkerzijde met daarop het Xenios embleem,
- een grijze rok of herenshort met Xenios embleem en
- lichtblauwe kousen met Xenios embleem.

Het reserveshirt voor uitwedstrijden waarbij vanuit de bond spelen in een uittenue verplicht wordt gesteld, bestaat uit een rood shirt met Xenios embleem en zo nodig rode kousen. De aanvoerders zijn er verantwoordelijk voor dat hun team in deze uniforme kleur speelt.

Een uniform trainingstenue voor teams bestaat uit een witte bovenkant (vest, sweater of jack) en een donkerblauwe onderkant (broek); de bovenkant bij voorkeur met Xenios logo.

Voor hockey is speciaal schoeisel vereist. Het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer is voor iedereen verplicht.

Sponsoren of potentiƫle sponsors dienen contact op te nemen met de Sponsorcommissie om de mogelijkheden qua sponsoruitingen af te stemmen.

 

Verzekeringen

Xenios heeft via de KNHB een collectieve ongevallenverzekering voor alle leden. Deze verzekering dekt o.a. de kosten voor geneeskundige behandeling (tot een bepaald maximumbedrag) van lichamelijk letsel, opgelopen tijdens de wedstrijden en trainingen, voor zover dit niet door een eigen verzekering wordt vergoed.
De vereniging is niet verzekerd voor ongevallen tijdens het vervoer van/naar de te bezoeken verenigingen.