Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Dilay Akin
Juliƫtte Schaar
Harold van der Heijden
Roos Tepaske
Mats Westerman

Lidmaatschap tenue

 

 

Tenue

 

Het verenigingstenue van Xenios alleen verkrijgbaar bij Sport 2000 Haverhals, Sloterweg 165, 1171 CM Badhoevedorp, 020-6594705.

 

Het verenigingstenue bestaat uit:
- een lichtblauw shirt met één verticale grijze streep over de linkerzijde met daarop het Xenios embleem,
- een grijze rok of herenshort met Xenios embleem en
- lichtblauwe kousen met Xenios embleem.

 

Het reserveshirt voor uitwedstrijden waarbij vanuit de bond spelen in een uittenue verplicht wordt gesteld, bestaat uit een rood shirt met Xenios embleem en zo nodig rode kousen. De aanvoerders zijn er verantwoordelijk voor dat hun team in deze uniforme kleur speelt.

 

Een uniform trainingstenue voor teams bestaat uit een witte bovenkant (vest, sweater of jack) en een donkerblauwe onderkant (broek); de bovenkant bij voorkeur met Xenios logo.

 

Voor hockey is speciaal schoeisel vereist. Het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer is voor iedereen verplicht.

 

Sponsors of potentiĆ«le sponsors dienen contact op te nemen met de Sponsorcommissie om de mogelijkheden qua sponsoruitingen af te stemmen.