Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1
18 mrt Heren 1
10 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Joris Ippel
Noa Van Voorst
Tim Manasse

Lidmaatschap tenue

 

 

Tenue

 

Het verenigingstenue van Xenios alleen verkrijgbaar bij Sport 2000 Haverhals, Sloterweg 165, 1171 CM Badhoevedorp, 020-6594705.

 

Het verenigingstenue bestaat uit:
- een lichtblauw shirt met één verticale grijze streep over de linkerzijde met daarop het Xenios embleem,
- een grijze rok of herenshort met Xenios embleem en
- lichtblauwe kousen met Xenios embleem.

 

Het reserveshirt voor uitwedstrijden waarbij vanuit de bond spelen in een uittenue verplicht wordt gesteld, bestaat uit een rood shirt met Xenios embleem en zo nodig rode kousen. De aanvoerders zijn er verantwoordelijk voor dat hun team in deze uniforme kleur speelt.

 

Een uniform trainingstenue voor teams bestaat uit een witte bovenkant (vest, sweater of jack) en een donkerblauwe onderkant (broek); de bovenkant bij voorkeur met Xenios logo.

 

Voor hockey is speciaal schoeisel vereist. Het dragen van scheenbeschermers en een gebitsbeschermer is voor iedereen verplicht.

 

Sponsors of potentiĆ«le sponsors dienen contact op te nemen met de Sponsorcommissie om de mogelijkheden qua sponsoruitingen af te stemmen.