dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Lidmaatschap opzeggen


In overeenstemming met de statuten geldt als uiterste opzegdatum 30 april van het jaar, zodat op 30 juni het lidmaatschap wordt beëindigd. Bij opzegging na 30 april blijft de volledige contributie voor het volgende seizoen verschuldigd.

Uitsluitend Senioren/Studenten Onder 25  kunnen ook per half jaar opzeggen. De deadline voor opzeggen per 1 januari is 31 december, voor 30 juni is dit 30 april.

Wanneer je als Vrijwilliger wilt opzeggen, geldt uiteraard geen deadline.


PROCEDURE

* Als je je lidmaatschap voor het volgende seizoen niet wilt voortzetten, zeg dan tijdig, en uiterlijk 30 april, het lidmaatschap op.

* Ben je jonger dan 18 jaar? Dan dient de opzegging door je ouders/verzorgers te gebeuren.

* Opzegging van het lidmaatschap kan alleen via het opzegformulier via de website op Mijn Xenios onder Club, opzeggen, via de Xenios-app (telefoon/tablet) kan niet. 

* Na verzenden ontvang je een kopie van je opzegging per e-mail. Ontvang je deze niet, dan is het versturen van het formulier niet gelukt. 

* Indien het wachtwoord opnieuw opgevraagd moet worden, kan dit middels een e-mail naar [email protected] als het via het formulier niet werkt.

* De opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd, dit is tevens het bewijs van opzegging. Indien geen bevestiging is ontvangen, is dus niet opgezegd.

* Mededelingen aan coach, trainer of aanvoerder zijn natuurlijk wenselijk, maar worden niet aanvaard als officiële opzegging.

* Ook e-mailberichten aan de ledenadministratie, selectiecommissie of andere vrijwilligers worden niet aanvaard als officiële opzegging.

* Leden die per 30 juni hun lidmaatschap hebben beëindigd, maar bij aanvang van het nieuwe seizoen toch weer lid willen worden, betalen € 50,- administratiekosten.

* Wijzigingen van het lidmaatschap (van of naar trimhockey) dienen uiterlijk 30 april aan de ledenadministratie te zijn doorgegeven.

* Indien je voor aanvang van de competitie weet niet in staat te zijn de eerste helft of het gehele komende seizoen te spelen in verband met een blessure, kun je uiterlijk 31 augustus een verzoek indienen voor de blessureregeling. Dit verzoek zal aan het bestuur worden voorgelegd. Meer informatie hierover staat bij contributie.