dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Lidmaatschap informatie


OVER INSCHIJVEN, WACHTLIJST, CONTACTPERSONEN EN GEGEVENS WIJZIGEN


LID WORDEN JUNIOREN

Proeflessen

Voor junioren is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met hockey en Xenios. Lees hier meer.


Aanmelden Junioren van 6 jaar

Inschrijven voor seizoen 2023-2024 (1 juli – 30 juni) is mogelijk vanaf 1 januari 2023. Je kind moet dan wel vóór 1 oktober 2023 6 jaar oud zijn - dus geboren zijn voor 1 oktober 2017. Vul hiervoor altijd het inschrijfformulier op de website in. Alleen aanmeldingen via deze weg kunnen in behandeling worden genomen. Kinderen blijven tot de start van het nieuwe seizoen op de wachtlijst staan.

Ieder seizoen is er plaats voor maximaal 80 kinderen in de jongste categorie: de O7 (onder 7 jaar). In mei/juni wordt bekeken wie er in seizoen 2023-2024 bij de O7 geplaatst kunnen worden. Bij plaatsing ontvang je na 1 juli 2023 een e-mail. Indien je geen e-mail ontvangt, is het maximaal aantal kinderen bereikt en zal je kind op de wachtlijst blijven staan. Op dit moment hebben we voor deze jongste spelers geen wachtlijst.

Vroeger starten?

Is je kind tot maximaal 6 maanden jonger dan de gestelde datumgrens, en wil je graag weten of er een uitzondering op de startdatum mogelijk is? Mail je vraag dan naar onze coördinator jongste jeugd via [email protected] ovv naam, geboortedatum en jongen/meisje.


Ook voor starten op een ander moment dan na de zomervakantie, kun je bij de coördinator jongste jeugd informeren naar de mogelijkheden.


Aanmelden Junioren van 7 jaar tot 18 jaar

Aanmelden kan uitsluitend via het inschrijfformulier op onze website. De teamindelingscommissie zal in mei/juni bekijken of er na de zomervakantie plaats is in een team.    

Mocht je kind tussentijds willen starten, neem dan contact op met onze coördinatoren: voor spelers tot 10 jaar mail je naar [email protected], voor kinderen van 10 t/m 17 jaar mail je naar [email protected].

Als er niet direct plaats is komt je kind op de wachtlijst.


Wachtlijst

Xenios hanteert de volgende voorrangsregels voor de wachtlijst:

1) kinderen of broertjes/zusjes van alle leden, die langer dan 1 jaar lid zijn en waarvan het lidmaatschap wordt gecontinueerd, krijgen voorrang op wachtenden met andere inschrijfdatum;

2) op inschrijfdatum;

3) indien de eerstvolgende wachtende wordt benaderd en deze besluit (nog) geen lid van Xenios te worden, maar wel op de wachtlijst te willen blijven staan, wordt de datum van weigering als nieuwe inschrijfdatum gehanteerd.


Trainingslidmaatschap

Indien alle teams in de betreffende leeftijdscategorie vol zijn, kan er eventueel een trainingslidmaatschap ingaan. Of er een trainingslid bij een team kan worden gevoegd, hangt van meerdere factoren af en is daarom alleen mogelijk na goedkeuring door Xenios. 

Het kind traint dan mee met een bepaald team, maar heeft geen recht op het spelen van wedstrijden. Incidenteel, en op initiatief van de teambegeleiding, kan er worden ingevallen. 

Trainingslidmaatschap geeft geen voorrang bij de eerstvolgende plaatsingsronde. De oorspronkelijke plaats op de wachtlijst blijft behouden.


Leeftijdscategorieën (Jongste) Jeugd, trainingen en competitie

In het Bondsreglement van de KNHB zijn de leeftijdscategorieën vastgesteld voor deelname aan de door de KNHB georganiseerde competities. 

Peildatum voor het vaststellen van de leeftijd is 1 oktober van het lopende bonds- c.q. competitiejaar.

In deze tabel staan de leeftijdscategorieën van de KNHB, en daarnaast het aantal trainingen per week dat Xenios aanbiedt.

 

Leeftijdscategorie KNHB

competitie

Trainingsmomenten

6 jaar: O7 (Onder 7):

geen competitie

1 x training (vrijdag)

7 jaar: O8 (Onder 8):

competitie op zaterdag

2 x training (woe & vrij)

8 jaar: O9 (Onder 9):

competitie op zaterdag

2 x training (woe & vrij)

9 jaar: O10 (Onder 10);

competitie op zaterdag

2 x training (woe & vrij)

10/11 jaar: O12 (Onder 12):

competitie op zaterdag

2 x training

12/13 jaar: O14 (Onder 14):

competitie op zaterdag

2 x training

14/15 jaar: O16 (Onder 16):

competitie op zaterdag

1 of 2 x training

16/17 jaar: O18 (Onder 18):

competitie op zaterdag

1 of 2 x training 


Kijk hier voor de hoogte van de contributie.

Voor algemene vragen kun je mailen naar: [email protected]. LID WORDEN SENIOREN
Wij hebben binnen onze vereniging nog ruime mogelijkheden voor het plaatsen van senioren bij diverse teams.

 

Wij hebben jong senioren teams (Onder 25), senioren teams, 30+ teams en een heren 45+ team. De competitiewedstrijden voor de senioren worden op zondag gespeeld.

Daarnaast is er op maandagavond trimhockey: laagdrempelig en zonder verplichtingen gezellig trainen en alleen wedstrijden spelen als jij dat wilt. We hebben twee varianten voor trimhockey. Klik hier voor meer informatie.

Voor studenten en andere jong senioren (O25) hebben we een geweldig actietarief: lees er hier meer over. 

En voor informatie over de contributie klik je hier.

 

Wil je lid worden? Schrijf je dan in via de website. Het inschrijfformulier vind je onder Aanmelden.

Of heb je na het lezen van onze informatiepagina’s nog vragen? Neem dan contact op via één van onderstaande e-mailadressen:

- voor informatie over dames- en herenteams: [email protected]

- voor informatie over studenten: [email protected]

- voor informatie over trimhockey: [email protected]

- voor algemene informatie over het lidmaatschap: [email protected].


GEGEVENS WIJZIGEN

Binnen Xenios gebruiken we het systeem LISA.

Hier kunnen de leden hun teamindelingen, wedstrijdschema’s e.d. inzien. Ook onze ledenadministratie wordt hierin gevoerd.

Voor een goede administratie is het uiteraard noodzakelijk dat wij over de juiste gegevens beschikken.

Door in te loggen, met de door ons verstrekte inlogcodes, op je persoonlijke pagina (Mijn Xenios) kun je bij profiel je e-mailadres en/of telefoonnummer wijzigen en een foto uploaden.

Een wijziging van adres of bankrekeningnummer kan de ledenadministratie voor je verwerken. Mail hiervoor naar [email protected]. 


Ben je je wachtwoord vergeten, mail dan naar [email protected].