dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Axel Koning
Evy Steenmeijer

hockey_spelersbank


Ben jij nog op zoek naar een team voor komend seizoen? Kijk dan eens bij onderstaande teams.

Op hockeyclub Xenios is er plek voor iedereen! Of je nu competitief speelt, vooral voor de gezelligheid hockeyt of juist een ideale combinatie van deze twee. Er is vast een leuke plek voor je te vinden.

Staat jouw ideale team er niet tussen? Mail dan naar [email protected]. Wij gaan dan met jou op zoek naar een plek bij een team dat goed bij jouw ambities en wensen past.

Zoek jij zelf voor je eigen Xenios-team nieuwe leden? Klik op deze link, download het formulier, vul deze in en stuur naar [email protected].

SPELERS GEZOCHT VOOR:

Teamnaam: JONG DAMES 6 / DO25-6
Klasse: 3e klasse
Leeftijd van het team: 21-25
Gezochte positie: alle posities zijn welkom bij ons
Hockey ervaring: h
ockeyervaring is een must, je hoeft alleen niet heel hoog te hebben gehockeyd, als je maar lekker een balletje kunt slaan!

Voor ons gezellige vriendenteam zoeken wij nog speelsters! Kun jij een lekker balletje slaan op het veld en ben jij in de derde helft echt een held? Dan ben je bij ons team zeker bij het juiste adres. We trainen ook elke week, dus aanwezigheid op de training is ook een must. We zien je graag snel op het veld!


Neem contact op met: Bonny Burger
Telefoon: 06 362 76 267

Teamnaam: JONG DAMES 9 / DO25-9

Klasse: 4/5 klasse
Leeftijd van het team: 18-23
Gezochte leeftijd: 18-23
Gezochte positie: alle posities
Hockey ervaring: liefst wel, maar is niet nodig

Ons team is nog opzoek naar versterking! Wij zijn op zoek naar meiden die het leuk vinden om te hockeyen en actief aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Wij vinden het erg leuk om na wedstrijden (en soms trainingen) met de meiden te blijven hangen voor de derde helft. Het lijkt ons erg gezellig om daaraan soms teamuitjes toe te voegen. Wil je met een groepje vriendinnen joinen? Wij vinden het prima!