Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Aletta Moons
Koen Boots
Emma van Doorn

Hockey loopschool

Hockey loopschool

 

SBHC Xenios heeft al meer dan 10 jaar een specifieke Loopschool voor de jeugdleden. De trainingen zijn bestemd voor de jongste jeugd (F-jes) tot en met oudere jeugd (C-junioren), selectieteams en niet-selectieteams. Trainingen vinden plaats op de zondagochtend en duren 60 minuten. Deelnemers worden ingedeeld op hetzelfde niveau en anders bij hetzelfde team/leeftijdsgroep. Inschrijven kan door te mailen naar: [email protected]

Inhoud looptraining

De Xenios Loopschool biedt alle jeugdleden extra training bestaande uit oefeningen gericht op kracht, stabiliteit, snelheid en technische loopscholing. De oefeningen zijn zo sportspecifiek mogelijk en worden toegesneden op het hockeyen. Daarnaast wordt de intensiteit van de training aangepast aan de leeftijd en ontwikkeling van het kind. De looptrainingen zijn vooral leuk en leerzaam.

Trainingen en trainer(s)

De loopgroepen bestaan uit 10 -15 deelnemers (afhankelijk van aantal aanmeldingen), zodat iedereen volledige aandacht krijgt tijdens de trainingen. Xenios maakt vanaf het najaar 2019 gebruik van de professionele ondersteuning van Back in Shape. Trainers Thijs en Noor van Back in Shape zullen de looptrainingen gaan verzorgen.


Bij Back in Shape bevinden zich alle disciplines onder één dak: van preventie tot revalidatie. De ervaren fysiotherapeuten en specialisten van Back in Shape helpen sporters om hun doelstellingen te bereiken. Back in Shape beschikt over de mogelijkheid om echografie of shockwave te gebruiken. Een overzicht van het uitgebreide multidisciplinaire aanbod is te zien op de website van Back in Shape.

Aanmelden en inschrijven

Trainingen volgen het wedstrijdprogramma van de jongste jeugd en vinden op zondag plaats tussen ongeveer 10.30 en 13.30 uur op de nieuwe sportvelden van Xenios (bij Herenmarkt op Spprtpark Sloten). Data voor het seizoen 2019-2020 zijn 3, 10, 17, 24 november en 1 december 2019 en zondag 30 februari; 8, 15, 22 en 29 maart; 5, 19 april en 10 en 17 mei.

Vragen en contact

Indien je meer uitleg nodig hebt of vragen hebt over de inhoud van de training of over de inschrijving, mail dan naar [email protected].