Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Verslagen

21 mei Heren 1
21 mei Dames 1
14 mei Dames 1
14 mei Heren 1
13 mei Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Inge Leijtens
Bas Braaksma
Guusje 't Hart
Daan Eijmans

hockey_loopschool

Loopschool

De Loopschool is een vrijwillige training om de looptechniek van onze kinderen te verbeteren. Doel is te leren dat lopen meer is dan het op de juiste volgorde verplaatsen van linker- en rechtervoet.De nadruk ligt op looptechniek, kracht en stabiliteit, afgewisseld met spel en competitie op en rondom de velden van Xenios.


De Loopschool is ondersteund met professionele expertise van Gerard Bouwman. De organisatie bestaat uit Rick Veltman, Mirelle Schuit-Mortier en Pascal Buesink.


De loopschool wordt georganiseerd op zondagen in het voor- en najaar. Tijdens schoolvakanties is er geen loopschool.

- De trainingen duren minimaal 45 en maximaal 60 minuten.
- De intensiteit van de training wordt aan de leeftijd/ontwikkeling van de kinderen aangepast.
- Trainingen worden gepland tussen 11.00 en 13.30.
- Aan de loopschool kunnen alle jeugdleden van Xenios meedoen. Van jongste jeugd (F) tot en met oudste jeugd (A). En uit zowel selectieteams als niet-selectieteams.
- Indeling gebeurt op volgorde van aanmelding. Bij teveel aanmeldingen gaan spelende F-jes voor trainende F-jes.
- We proberen groepen te maken met kinderen in ongeveer dezelfde leeftijdsgroep.
- Na inschrijving is het wel de bedoeling dat kinderen serieus trainen en de geplande trainingen ook daadwerkelijk volgen. Geen opkomst zonder afmelding is extra sneu voor de kinderen op de wachtlijst.
- We overwegen een kleine vergoeding te vragen voor de looptrainingen. Denk aan een bedrag van ongeveer €7,50 per kind per seizoen.
- Uitgebreide persoonlijke voorkeuren en/of correspondentie over favoriete trainingstijden/groepsindeling wordt niet op prijs gesteld.

 


Ouders die ge├»nteresseerd zijn om de loopschool te begeleiden zijn ook altijd van harte welkom! Stuur ons een mail naar [email protected], en we nemen spoedig contact met je op.


Loopschool Xenios