dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Hockey loopschool

 

Xenios heeft al meer dan 10 jaar een specifieke Loopschool voor de jeugdleden. De trainingen zijn bestemd voor de jongste jeugd (F-jes) tot en met oudere jeugd (C-junioren), selectieteams en niet-selectieteams. Trainingen vinden plaats op de zondagochtend en duren 60 minuten. Deelnemers worden ingedeeld op hetzelfde niveau en anders bij hetzelfde team/leeftijdsgroep. Inschrijven kan door te mailen naar: [email protected]

Inhoud looptraining

De Xenios Loopschool biedt alle jeugdleden extra training bestaande uit oefeningen gericht op kracht, stabiliteit, snelheid en technische loopscholing. De oefeningen zijn zo sportspecifiek mogelijk en worden toegesneden op het hockeyen. Daarnaast wordt de intensiteit van de training aangepast aan de leeftijd en ontwikkeling van het kind. De looptrainingen zijn vooral leuk en leerzaam.

Trainingen en trainer(s)

De loopgroepen bestaan uit 10 -15 deelnemers (afhankelijk van aantal aanmeldingen), zodat iedereen volledige aandacht krijgt tijdens de trainingen. Xenios maakt vanaf het najaar 2019 gebruik van de professionele ondersteuning van Back in Shape. Trainers Thijs en Noor van Back in Shape zullen de looptrainingen gaan verzorgen.


Bij Back in Shape bevinden zich alle disciplines onder één dak: van preventie tot revalidatie. De ervaren fysiotherapeuten en specialisten van Back in Shape helpen sporters om hun doelstellingen te bereiken. Back in Shape beschikt over de mogelijkheid om echografie of shockwave te gebruiken. Een overzicht van het uitgebreide multidisciplinaire aanbod is te zien op de website van Back in Shape.

Aanmelden en inschrijven

Trainingen volgen het wedstrijdprogramma van de jongste jeugd en vinden op zondag plaats tussen ongeveer 10.30 en 13.30 uur op de sportvelden van Xenios. Data voor het seizoen 2021-2022 worden t.z.t. bekendgemaakt.

Vragen en contact

Indien je meer uitleg nodig hebt of vragen hebt over de inhoud van de training of over de inschrijving, mail dan naar [email protected].