Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

3 dec Dames 1
26 nov Heren 1
25 nov Jongens A1
19 nov Heren 1
12 nov Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Stevie Severijnse
Diana de Wit
Gordon Bemelmans
Algemeen
Feb
17

Informatieavond 20 februari nieuwe clubhuis (definitief)

Beste leden,
De laatste maanden is de verhuis- annex bouwcommissie o.a. druk geweest met het benaderen van architecten en het beoordelen van de schetsontwerpen.
Op dinsdag 20 februari om 20.00 uur willen wij jullie bijpraten over de ontwikkelingen en komt de architect ons toekomstige clubhuis presenteren.
We hopen op een goed gevuld clubhuis.
Bouwcommissie Xenios

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
16

Informatie-avond voor ouders van jeugdspelers 12 maart

Op maandag 12 maart a.s. om 20:30 uur organiseert de HT jeugd een informatieavond om de start van de tweede seizoenshelft - en de stroomversnelling waarin de selectieprocessen komen -  te vergezellen.
De avond is voor alle ouders van jeugdleden in de C,D,E en spelende F categorie. Aan de orde komen de organisatie van  teambegeleiding en praten we u bij over de  selectieprocessen  de komende maanden. 
Wij denken dat deze informatie belangrijk is willen graag dat u er bij bent. Ouders van A en B leden zijn ook welkom maar zullen mogelijk veel herkennen.
Na de informatie is er gelegenheid tot het uitwisselen van gedachten en het stellen

Nieuws afbeelding
Jeugd
Feb
13

Start seizoen 2018-2019

Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,
De voorbereiding op seizoen 2018-2019 start op 13 augustus 2018!
Selectiespelers worden dan verwacht, hou hier aub rekening mee bij het plannen van uw zomervakantie.

Voor spelers in de huidige 8E-teams die komend seizoen in de D-selectieteams gaan spelen is dit wellicht nieuws, aan deze leden de vraag hier extra op te letten.

Deze en andere informatie is ook terug te vinden bij trainingsinformatie  op de website en de speelkalender.

Vriendelijke groet,
HT Jeugdzaken

Nieuws afbeelding
Jeugd
Feb
12

Ken jij iemand die misschien wilt hockeyen bij de leukste club?

Op de sociale media (Facebook, Twitter en Instagram) van Xenios zijn berichten geplaatst om jeugd uit de regio enthousiast te maken voor het hockey bij Xenios!

Weet jij iemand die het ook leuk zou vinden om te hockeyen? En die wel 2 gratis proeflessen wil proberen bij Xenios?

Klik dan hier voor meer informatie en om te kijken hoe het aanmelden voor de proeflessen in zijn werk gaat.

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Feb
11

JC3 zaalkampioen 2017-2018!

Vandaag is JC3 zaalkampioen geworden. Na een 3-1 overwinning op Mijdrecht JC1 in de Sporthoeve, mochten de jongens van JC3 zich tot kampioen laten huldigen. Van voorzitter Titia Frijlink kregen zij de welverdiende medaille om gehangen! Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Feb
10

Eerste zaalkampioen seizoen 2017-2018: JC1 zaal!

De jongens van de C1 zaal zijn, na eerst de herfstcompetitie te hebben gewonnen, nu ook zaalkampioen bij de Sub-topklasse A geworden. Voor het weekend stond de JC1 er al goed voor met 28 punten uit 10 wedstrijden, maar Athena JC1 zat Xenios JC1 op de hielen. Er was minimaal een punt  nodig om kampioen te worden. Op de laatste competitiedag werd, na een nederlaag tegen Athena JC1, in een spannende wedstrijd met 5-2 gewonnen van Amsterdam JC2, waardoor er feest gevierd kon worden. Onze voorzitter Titia kwam de jongens feliciteren en reikte medailles uit. Tijdens het hele zaalseizoen van de JC1 werden er mooie goals gescoord, werd er goed verdedigd en samengespeeld en heeft kee

Nieuws afbeelding
Algemeen
Feb
1

Xenios zoekt vrijwilligers!

Fantastische goals, buitenaardse reddingen, de perfecte assist, ondoordringbare verdediging, goed gezien scheids. Prachtig terrein, publiek langs de lijn, gezellige kantine. Wedstrijden, trainingen, zaal, roosters, trainers, ouderbegeleiders, feestjes, sponsors en nog veel meer. Wat is hockey toch leuk! Met een grote groep vrijwilligers zorgen we ervoor dat onze club elke dag weer volop in beweging is en de leden lekker kunnen hockeyen. Kom erbij, wees welkom en help mee als vrijwilliger!

 
Hieronder een overzicht van de vacatures met een korte omschrijving. Ben je geïnteresseerd of wil je eerst meer weten over de inhoud, stuur dan een berichtj

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
26

Over het blessurespreekuur van Fysiomed op Xenios:

Beste Xenios-leden,

Arthur Marques, onze vaste fysio van Sportmedisch Centrum Fysiomed, is even uitwaaien op Brazilie, zijn thuisland.

Het blessurespreekuur gaat gewoon door, want…

hij wordt vervangen door Jared Miller op de volgende dinsdagen:
* 30 januari
* 6 februari
* 13 februari
* 20 februari.
 
Van 19.00 – 21.00 is hij aanwezig om jullie blessures te beoordelen en een advies te geven. Jared is – net als Arthur – een topper. Jullie kennen hem vast nog wel van een paar jaar geleden. Hij weet jullie in ieder geval nog prima te vinden.

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jan
23

goalie-outdoor evenement

Beste keeper/keepster,
 
De zaalcompetitie is nog volop bezig, maar wij van Pan-na zijn al bezig met de veldvoorbereidingen voor de 2e helft van het seizoen. Daarvoor organiseren we  op  4 maart 2018  in samenwerking  met HC Schiedam  de eerste editie van Goalie Outdoor . 
 
We werken in 1 lange sessie waarbij we zowel conditioneel als technisch aan de slag gaan. Dit uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers uit binnen- en buitenland.  Pan-na Goalies wordt geleid door Kai Zaoui, keepertrainer van o.a. de nationale jeugdtea

Nieuws afbeelding
Bestuur
Jan
16

Xenios is vanaf 1 januari 2018 rookvrij

Zoals in de laatste Xpress van 2017 is vermeld heeft het bestuur besloten het eerder ingevoerde rookbeleid op de accommodatie  per 1 januari 2018 volledig door te voeren. Jullie worden hieraan herinnerd door diverse actie uitingen.
Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Onze vereniging  is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen het goede voorbeeld geven. We zetten daarom vanaf 1 januari 2018 d e stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daar

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
12

Wijze van opzeggen is veranderd!

Natuurlijk willen we niet dat je opzegt, maar als je dat toch wil doen dan laten we je met dit bericht weten dat per vandaag de wijze van opzeggen enigszins is veranderd.
 
Voorheen was het alleen mogelijk om het lidmaatschap per e-mail aan de ledenadministratie op te zeggen.
Met ingang van vandaag is het opzeggen alleen nog mogelijk via het opzegformulier die je kunt vinden via www.xenios.nl op ‘ Mijn Xenios ’.
Dit is je persoonlijke pagina, waarop je in kunt loggen met de door ons verstrekte inlogcodes. Het formulier kun je vervolgens vinden onder het tabblad ‘Club’.
 
Verdere informatie omtrent het opzeggen of andere informatie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 senioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 junioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding