Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Verslagen

12 nov Heren 1
11 nov Jongens A1
11 nov Jongens D3
5 nov Heren 1
4 nov Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Senna Baas
Tim Wanamarta
Zaalhockey
Nov
23

Zaalcompetitie 2017-2018 bekend!

Vandaag is het schema van de zaalcompetitie 2017-2018 bekend gemaakt. Via de standenmotor van de KNHB (https://www.knhb.nl/kenniscentrum/standenmotor/clubs-teams) kan het schema worden ingezien. Over enkele dagen zal dit ook verwerkt zijn op de Xenios app en website. 

Nieuws afbeelding
Jeugd
Nov
23

Clubhuis op woensdag 29 november tot 19.00 uur gesloten

I.v.m. het Sinterklaasfeest van onze jongste jeugd is het clubhuis woensdag 29 november tot 19.00 uur gesloten.Nieuws afbeelding
Jeugd
Nov
20

Mini's van de Week

De Mini's van de Week voor zondag 26 november zijn bekend!

Bij Xenios Dames 1 - BHC Overbos D1 om 12.30 uur:
Lily Jaspers  van 6E6
en
Xaanalou Zeegelaar van 6E7
 
Bij Xenios Heren 1 - Hockeyclub VVV om 14.45 uur:
Loet Lenting van 8E4
en
Wisse Westerman van 6E3


Wij wensen alle Mini's veel plezier toe!

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Nov
15

Zaalhockeyinformatie-avond

Op maandag 27 november a.s. om 20.00 uur vindt de zaalhockeyinformatie-avond plaats in het clubhuis van Xenios. 
Wij nodigen jullie hiervoor uit. 
Het programma van deze avond ziet er als volgt uit: 
- Algemene zaalinformatie - Sportiviteit en Respect - Hockeytechnisch deel (hoe werkt zaalhockey) *** - Briefing scheidsrechters (spelregels door bondscheidsrechter)
Omdat niet iedereen geïnteresseerd is in het scheidsrechtersdeel, hebben we na het hockeytechnische deel een korte pauze ingelast, zodat wie weg wil, weg kan gaan. 
Deze avond is geschi

Nieuws afbeelding
Evenementen
Nov
13

Sinterklaas op Xenios

Sinterklaas komt naar Xenios!
Spelende en trainende  F-jes zijn op woensdag 29 november om 17.00 uur, samen met hun trainers, van harte welkom in het clubhuis!
Het Sinterklaasfeest in het clubhuis is alleen toegankelijk voor spelende en trainende F-jes en hun trainers, helaas niet voor ouders en/of broertjes/zusjes. Buiten staat, vanaf 17.00 uur, onder andere warme chocolademelk en glühwein klaar. Vergeet uw pinpas/clubkaart niet. Om ongeveer 17:45 vertrekken Sinterklaas en de pieten weer. Er is op 29 november geen training voor de F-jes!
Kleur bijgaande kleurplaat mooi in en neem hem mee op 29 november.  
Wij hopen dat alle F-jes woensdag 29

Nieuws afbeelding
Evenementen
Nov
12

Xenios Dance Event

Xenios Dance Event (XDE)
 
Vrijdag 1 december  is het zover en mogen de voetjes van de vloer tijdens het Xenios Dance Event (XDE) met als thema " Saturday Night  Fever”. Achter de bar niemand minder dan de Veteranen B.
Vanaf  21:00  zijn jullie van harte welkom,  om 00:45 zal de laatste ronde aangekondigd worden en  om 01:00  zal de bar sluiten / muziek uitgaan en de lichten aangaan.
 
XDE is uitsluitend voor  18+ senioren ,  veteranen  en ouders van Xeniosleden .  Neem geldig ID bewijs mee om te laten zien bij de ingang en ouders van Xeniosleden die

Nieuws afbeelding
Algemeen
Nov
2

Hockey is voor iedereen, ook bij Xenios

Een paar weken geleden speelden alle aanvoerders van clubs in de hoofdklasse hockey en het betaald voetbal met een regenboogband om de arm . Op die manier wilden de aanvoerders " diversiteit in de sport bespreekbaar maken. Iedereen moet met plezier kunnen sporten. Wie je ook bent en wat je achtergrond ook is." Dat sluit mooi aan bij de gedragscode van Xenios . " Zorg voor een open sfeer waarin teamgenoten elkaar kunnen aanspreken op gedrag, zij feedback kunnen geven en waarin zij elkaar kunnen stimuleren. Creëer een sfeer waar problemen gezamenlijk kunnen worden opgelost."
Een veilig sportklimaat, waarin we respectvol omgaan met verschillen, is be

Nieuws afbeelding
Jeugd
Okt
15

Eerste exemplaar Jumbo De Aker plaatjes verzamelalbum uitgereikt aan voorzitter SBHC Xenios


Afgelopen maanden zijn er duizenden portretfoto’s van onze jeugd genomen door onze clubfotograaf Bart Scheulderman van Hockeyfoto.nu in de herenkleedkamer op Xenios. Deze was tot ware fotostudio omgebouwd. Daarna volgde het selectieproces van de portretfoto’s, het zoeken van adverteerders en de achtergrondfoto’s. Wat resulteert is een plaatjes stickerboek met 712 portretfoto’s en 43 teamfoto’s. 

Afgelopen zaterdag is het eerste Xenios plaatjesboek uitgereikt door Jumbo De Aker-eigenaar Maik Schaffner aan onze voorzitter Titia Frijlink. Ook zij ontving, net als alle geportretteerden, haar eigen exemplaar met haar eigen foto op de voorkant van het boe

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
12

Wijze van opzeggen is veranderd!

Natuurlijk willen we niet dat je opzegt, maar als je dat toch wil doen dan laten we je met dit bericht weten dat per vandaag de wijze van opzeggen enigszins is veranderd.
 
Voorheen was het alleen mogelijk om het lidmaatschap per e-mail aan de ledenadministratie op te zeggen.
Met ingang van vandaag is het opzeggen alleen nog mogelijk via het opzegformulier die je kunt vinden op ‘ Mijn Xenios ’.
Dit is je persoonlijke pagina, waarop je in kunt loggen met de door ons verstrekte inlogcodes. Het formulier kun je vervolgens vinden onder het tabblad ‘Club’.
 
Verdere informatie omtrent het opzeggen of andere informatie over het lidmaats

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
10

Fysiotherapeut elke dinsdag op Xenios van 19.30 - 22.00


"Hi, my name is Arthur and I am a physiotherapist with specialization in injuries applied to hockey.
I have graduated 6 years ago and I have international experience working  for the Brazilian national team of hockey, which I did for 4 years.
On my studies in Brazil I became specialized spine injuries and manual therapy and this is crucial for the prevention, treatment and rehab on spine injuries and injuries related to hockey and sports.
I am very enthusiastic and excited to do my job on this amazing club and I will be at Xenios every Tuesday from 19:30 until 22:00
My Dutch is getting better and better and I would appreciate if

Nieuws afbeelding
Arbitrage
Okt
6

JUMBO De Aker sponsor scheidsrechterstenues op Xenios

Xenios is de afgelopen jaren hard gegroeid en zowel jeugd- als seniorenteams spelen op een steeds hoger niveau. Om de scheidsrechters ook bij dit hogere niveau te laten aansluiten, is verleden jaar gestart met de CS+-opleiding.

Clubscheidsrechters worden gedurende een seizoen begeleid door een leercoach. Diverse workshops, begeleiding en feedback bij wedstrijden en uiteindelijk een praktijktoets zijn onderdeel van deze opleiding.

Naast de leercoaches van Xenios zelf: Lucky Schild, Sam de Braaf, Percy Stam en Steef Krans is dit jaar ook Ron Wiegman aangesloten. Ron is een zeer ervaren bondsscheidsrechter en heeft de afgelopen jaren op diverse clubs rondo

Nieuws afbeelding
Jeugd
Okt
5

Het hockeyplaatjes sparen kan bijna beginnen!


Nog één weekje en dan krijgen alle gefotografeerde jeugdleden hun persoonlijke Xenios Hockeyplaatjes Verzamelalbum! 

Meer dan 700 portretfoto’s en 43 teams, ze staan er allemaal in en je kan ze allemaal gaan sparen. 

Vanaf maandag 16 oktober t/m zondag 3 december 2017 ontvang je bij Jumbo de Aker, bij iedere € 10 aan boodschappen een pakje met 5 plaatjes. Plaatjes van je team en clubgenoten, hoe leuk en bijzonder is dat.

Alle jeugdleden die een foto op Xenios door Hockeyfoto.nu hebben laten maken krijgen gratis (ter beschikking gesteld door Jumbo de Aker) een persoonlijk boek: met hun

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
1

Cashless betalen ingevoerd op Xenios

Met ingang van 1 september 2017 is bij Xenios, net als bij vele andere sportverenigingen, het cashless betalen ingevoerd. Dit betekent dat er alleen betaald kan worden met (contactloze) pin of met de Xenios-clubcard en niet meer contant.
Het niet langer werken met contant geld zorgt voor minder kosten, werk én risico, met name voor onze barmedewerkers. Al eerder was de Xenios-clubcard, naast het (contactloze) pinnen, geïntroduceerd. Deze betaalpas geeft de leden 10% bonus-voordeel. Zie voor meer informatie het tabblad Club/Clubcard .
Heb je nog geen clubcard, dan kan je deze aanvragen via [email protected] . Dit is ook mogeljik voo

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 senioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 junioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding