Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Verslagen

3 dec Dames 1
26 nov Heren 1
25 nov Jongens A1
19 nov Heren 1
12 nov Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Flo Dumoulin
Sander Peters
Viktor Verhoef
Jeroen Sabel
Algemeen
Dec
10

Staakt jouw leerkracht ook!

Staakt jouw leerkracht ook? Meld je dan aan voor de (Jumbo) Dames 1 opvang! We hebben nog plaatsen beschikbaar! Tot 12 december!
Aanmelden: [email protected]

Nieuws afbeelding
Jeugd
Dec
7

Staking leraren op 12 december: Dames 1 vangt op!

- De (Jumbo) Dames 1 Opvang: Voor Iedereen, Niet Alleen Voor Xenioten-


Aanstaande 12 december gaan alle meesters en juffen staken! Dat betekent FEEST! Lekker een dag niet naar school... Maar hoe zit dat met oppas? Naar de BSO? NEE. Naar opa & oma? NEE. Kom allemaal naar Xenios, waar je gezellig samen met Dames 1 een dagje kan doorbrengen!! Dit kan al vanaf 8:30 uur sochtends. De dag zal gevuld worden met spelletjes en activiteiten, maar je kan ook lekker relaxen! Lijkt dit j e te gek? Meld je dan snel aan!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: [email protected] met daarin jouw naam en contactgegevens van ouder(s).

Nieuws afbeelding
Bestuur
Dec
4

Algemene ledenvergadering

  Beste Leden,
Wij nodigen jullie graag uit voor de Algemene ledenvergadering van Xenios op dinsdag 19 december a.s. De aanvang is om 20.30 uur in het Clubhuis van Xenios op Sportpark Sloten-West.
Vanaf een halfuur voor aanvang zijn jullie welkom voor een kop koffie. 
Ter voorbereiding van de Algemene vergadering zijn de agenda en vergaderstukken te vinden op de ledenpagina van Xenios onder 'documenten - ALV 2017 19 december'.
Wij hopen u allen te mogen begroeten. 
met vriendelijke groet, Het Bestuur van Xenios

Nieuws afbeelding
Zaalhockey
Dec
4

Zaaltrainingsschema 11 t/m 17 december 2017

Beste allemaal, Hierbij het zaaltrainingsschema voor week 50 (11 t/m 17 december 2017) of kijk in de bijlage als je het via de app opent. Let op: Ook trainingen op zondag 17 december!) Zorg ervoor dat je spullen op orde zijn: zaalstick, schone zaalschoenen, zaalhandschoen, scheenbeschermers en uiteraard je bitje!  Bij een training dienen minimaal 8 spelers van een team (bij 8E minimaal 6 spelers) aanwezig te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat wij een ander team kunnen inplannen voor training. Wanneer wij niets horen en er zijn minder dan 8 spelers op een training, dan wordt het team niet m

Nieuws afbeelding
Algemeen
Dec
3

de vrijwilligers van Xenios, deel 19, Wieger Hendriksze

1. Wat doe je als vrijwilliger op Xenios?
Samen met Robert Spakman vormen wij de sponsorcommissie. Wij onderhouden contacten met bestaande sponsoren en proberen potentiele sponsoren binnen te halen. Wij denken verder dan alleen een bord langs het veld. We denken mee met de sponsor wat hij voor onze leden kan betekenen. Denk hierbij aan kortingen die onze leden krijgen of een spaarprogramma. Er valt nog heel veel te winnen op dit gebied. Zeker met de verhuizing aanstaande.
2. Wat vind je het leukste aan Xenios?
Ik vind het leukste aan Xenios de verbondenheid. Zeker in de jeugd. Er worden allerlei leuke dingen voor de jeugd georganiseerd. Ik zie ook vriendschappen

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
12

Wijze van opzeggen is veranderd!

Natuurlijk willen we niet dat je opzegt, maar als je dat toch wil doen dan laten we je met dit bericht weten dat per vandaag de wijze van opzeggen enigszins is veranderd.
 
Voorheen was het alleen mogelijk om het lidmaatschap per e-mail aan de ledenadministratie op te zeggen.
Met ingang van vandaag is het opzeggen alleen nog mogelijk via het opzegformulier die je kunt vinden via www.xenios.nl op ‘ Mijn Xenios ’.
Dit is je persoonlijke pagina, waarop je in kunt loggen met de door ons verstrekte inlogcodes. Het formulier kun je vervolgens vinden onder het tabblad ‘Club’.
 
Verdere informatie omtrent het opzeggen of andere informatie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Okt
10

Fysiotherapeut elke dinsdag op Xenios van 19.30 - 22.00


"Hi, my name is Arthur and I am a physiotherapist with specialization in injuries applied to hockey.
I have graduated 6 years ago and I have international experience working  for the Brazilian national team of hockey, which I did for 4 years.
On my studies in Brazil I became specialized spine injuries and manual therapy and this is crucial for the prevention, treatment and rehab on spine injuries and injuries related to hockey and sports.
I am very enthusiastic and excited to do my job on this amazing club and I will be at Xenios every Tuesday from 19:30 until 22:00
My Dutch is getting better and better and I would appreciate if

Nieuws afbeelding
Algemeen
Sep
1

Cashless betalen ingevoerd op Xenios

Met ingang van 1 september 2017 is bij Xenios, net als bij vele andere sportverenigingen, het cashless betalen ingevoerd. Dit betekent dat er alleen betaald kan worden met (contactloze) pin of met de Xenios-clubcard en niet meer contant.
Het niet langer werken met contant geld zorgt voor minder kosten, werk én risico, met name voor onze barmedewerkers. Al eerder was de Xenios-clubcard, naast het (contactloze) pinnen, geïntroduceerd. Deze betaalpas geeft de leden 10% bonus-voordeel. Zie voor meer informatie het tabblad Club/Clubcard .
Heb je nog geen clubcard, dan kan je deze aanvragen via [email protected] . Dit is ook mogeljik voo

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 senioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding
Algemeen
Jul
18

Speeldagenkalender 2017-2018 junioren

De speeldagenkalender is recent enigszins aangepast. Bijgaand de laatste versie

Nieuws afbeelding