Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Bas Braaksma
Daan Eijmans
Inge Leijtens
Guusje 't Hart

HV Myra D1 - Dames 1: 0 - 5

Gespeeld op: 12-5-2019

XD1 laat er geen gras over groeien

De afgelopen 2 zondagen zijn wedstrijden gespeeld tegen Leusden (thuis) en Myra (uit). De pot tegen Leusden kwam langzaam op gang. De dames van Xenios waren niet fel genoeg en met een ruststand van 0-0 was er veel onvrede. Na rust werd er gelukkig 3 keer gescoord tegen de goed verdedigende nummer 11 in de competitie. Goals werden gemaakt door Boom, Anthonijs en Verhoeven. 

Na een goede trainingsweek en een terugblik op de gemaakte doelpunten van de afgelopen tijd, was Myra aan de beurt. Letterlijk. 

Met een heerlijk zonnetje liet XD1 er geen gras over groeien en kwam na 2 minuten op voorsprong door J. de Weijer. Daarna was het eindelijk Hoedemaker die haar eerste XD1-goal maakte. In de tweede helft debuteerde Van der Meer (XMA1) en tikten J. de Weijer en Verhoeven er nog 3 tegen de plank. Van Kerkwijk hield voor de tweede maal op rij haar doel schoon.

5-0 winnen op Myra, dat gebeurt niet zomaar! XD1 is klaar voor de 3 resterende wedstrijden en gaat zorgen voor een spectaculair seizoenseinde. Komt dat zien aanstaande zondag om 12.45 uur, thuis tegen nummer 3 Phoenix.

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
MHC Leusden D1
HV Myra D1
BHC Overbos D1
't Spandersbosch D1
Hockeyclub AMVJ D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1