Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Zev Glasz
Niels Brouwer
Willem Sanders
Huib Bakker
Shemaraiah Baddoo

Dames 1 - HV Myra D1: 2 - 1

Gespeeld op: 4-11-2018

XD1 bowlt 3 punten bij elkaar

Het is best bijzonder te noemen dat XD1 nu 7 keer op rij gewonnen heeft. XD1 dendert door! Afgelopen zondag bleek Myra een zeer lastige tegenstander, maar de 3 punten bleven terecht in Sloten. 

De meest opvallende speelsters waren keeper Van der Pas en de watervlugge Anthonijs. Van der Pas hield het team, zoals al zo vaak dit seizoen, op de been bij de talloze strafcorners. Anthonijs beloonde eindelijk haar goede spel van de afgelopen tijd met een belangrijk doelpunt, na een fantastische rush. 

U vraagt zich natuurlijk af hoe deze ‘winning streak’ tot stand komt. Bij deze wedstrijd was dit te danken aan een goed potje discobowlen op vrijdagavond, samen met de testosteronbommen van XH1. 
De meeste bowldames konden nog wel bumpers in de goot gebruiken, getuige het karige puntenaantal van onder de 100. Je verlies pakken is ook een kwaliteit. 3 punten bij elkaar bowlen op zondag; dat was veel belangrijker. De bumpers en de katers waren gelukkig afgeschud, zodat Myra werd verslagen. 

De komende 3 weken zijn voor XD1 cruciaal. Achtereenvolgens wordt tegen de nummer 5, 4 en 3 uit de competitie aangetreden. Dan volgt de winterstop. Verdere uitleg is onnodig. Wel nodig is de support van veel Xenioten bij deze potjes. 

Wij hopen jullie weer langs de lijn te zien en te horen! 

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
MHC Leusden D1
BHC Overbos D1
't Spandersbosch D1
Hockeyclub AMVJ D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
HV Myra D1