Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1
31 mrt Heren 1
24 mrt Heren 1
17 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Boris Franken
Anna van den Boogaard
Mark Lemm

MHC Leusden D1 - Dames 1: 0 - 6

Gespeeld op: 28-10-2018

XD1 wint 6 keer op rij

Te midden van weilanden is het complex van Leusden neergeplempt. Een soort mini-Vinexlocatie in de vorm van een hockeyclub. De noordelijke ijzige wind zorgde niet alleen voor een lichte mestgeur tijdens de wedstrijd, maar de dames hadden ook weer de ‘thermo’ uit de kast getoverd. Linksachter Top had - met de voorbije zomer -  lang op dit moment gewacht, want zij speelt zelfs tijdens een hittegolf in een thermo. Een merkwaardig bijgeloof.

Leusden staat punloos op de 11e plek, dus die pot zouden we wel even gaan winnen. Echter, aantreden tegen een ploeg die nog op 0 punten staat, dat werkt soms onderschatting in de hand. 

Schopman doet niet aan onderschatten en roste na 30 seconden de bal met keeper en al het doel in. Een heerlijk snelle 1-0. Gedurende de rest van de 1e helft werd steeds meer duidelijk dat XD1 niet veel te vrezen had. Verhoeven en nogmaals Schopman tekenden voor een goal en met een 3-0 voorsprong werd er gerust. 

De 2e helft kwam wat moeilijker op gang, maar in het laatste kwartier maakte XD1 nog 3 goals.  Invaller en debutante Korte (XMA1) fleurde haar debuut op met een goal. Ook Schopman en Verhoeven scoorden nogmaals. 

Er moest even gewacht worden op de lunch, maar dan heb je wel wat. De heerlijke wrap ging dit keer niet mee in de binnenzak, de 3 punten wel. 

Tot aanstaande zondag op Xenios, dan maken de dames zich op voor de 7e overwinning op rij!

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
HV Myra D1
BHC Overbos D1
't Spandersbosch D1
Hockeyclub AMVJ D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1