Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

David Veltman
Tim Mieremet
Juliette Kuiper
Lotte Hermsen
Lieke Roes

Meisjes 6E7 - A.M.H.C. Rood-Wit ME7

Gespeeld op: 9-9-2017

Zaterdag 9 september half 11 was het zover! De 1e competitie wedstrijd van M6E7 thuis tegen Rood Wit. Na de oefenwedstrijd van vorige week, waar voor de meiden weinig eer te behalen was, werd er afgelopen week hard getraind om goed voorbereid aan de start van de competitie te beginnen. Het regende de afgelopen dagen vrij veel, maar op het moment van de wedstrijd scheen een heerlijk zonnetje! Mooi meegenomen voor alle supporters.

We waren volledig compleet, alle 8 meiden hadden er ongelooflijk veel zin in. Bij sommige meiden wel wat kleine buikkriebels door een stukje spanning...

De meiden werden door Christa op hun plaatsen neergezet. Stevie ging op doel. De rest in het veld en 2 meiden aan de kant. Het begin was direct veelbelovend: waar er vorige week voornamelijk richting ons doel werd gehockeyed zagen we vanaf de start direct een aanval van onze meiden! Er werd niet gescoord, maar dat duurde niet lang! Xaanalou speelde zichzelf vrij en rondde krachtig af, met wat later bleek haar handelsmerk: een soort buiksliding waarbij haar hockeystick met een flinke mep meters verderop belandde! 1-0!

Bij een van de volgende aanvallen kwam Valerie vrij op het middenveld en perste er een sprint uit, waarbij ze met haar laatste kracht de bal net langs de keepster en aan de goede kant van de “paal” in het doel deed belanden. 2-0! Wat een start!

De meiden leken het wel goed te vinden en gingen wat meer op de verdediging leunen in het restant van de 1e helft. Stevie redde keer op keer, geassisteerd door haar verdedigende teamgenootjes Fiep, Andrea en Violette, maar 2x was het toch raak voor Rood Wit. Dit had de volgende ruststand tot gevolg: 2-2.

Het fruit werd verzorgd door Miriam, druiven en bananen. Nou dat bleek het juiste recept! Mede door de tactische aanwijzingen van Christa gingen de meiden de 2e helft voortvarend van start richting het doel van de tegenstander. Isis stond aan het eind van een prachtige aanval en zorgde voor de 3-2!

Vanaf dat moment ging het snel. De 4-2 werd wederom gemaakt door Xaanalou en de 5-2 door Caith-lynn. Stevie kreeg weinig meer te doen en het slotakkoord was voor Xaanalou die nog genoeg energie overhad voor de 6 en de 7-2!

Al met al een hele goede teamprestatie waarbij er goed werd samengespeeld.

Er werd na afloop een mooie teamfoto gemaakt en vervolgens lekkere limonade gedronken met de tegenstander!

Meiden, super gespeeld! Lekker trainen deze week en volgende week op naar de uitwedstrijd tegen FIT. Kijken of we daar weer een gezellige wedstrijd op de mat kunnen leggen!