dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Bestuur Mei
31

HELP een handje!

Nieuws afbeelding
Vlak voor onze lustrum viering start en nu het einde van dit seizoen nadert, willen we graag jullie aandacht voor de vrijwilligers-vacatures. Want: geen feestje of wedstrijd is mogelijk zonder de vele vrijwilligers. Xenios is geen bedrijf; onze club wordt geheel gerund door leden en ouders van leden.
In totaal telt Xenios meer dan 135 vrijwilligersfuncties. We tellen hierbij niet de ouderbegeleiders, oudercoaches en rij ouders van de jeugdteams mee.

Van de huidige groep vrijwilligers zijn velen dat al jaren. De meesten hebben nu kinderen in de oudste jeugd of (jong) senioren teams en een aantal van hen doet meerdere vrijwilligersfuncties naast elkaar. Het stokje moet daarom worden overgedragen aan een jongere groep ouders en aan nieuwe (jong-)senioren. Op dit moment zijn er ongeveer 15 vacatures.

We kunnen functies opsplitsen, zodat je ook met een drukke agenda een handje kan helpen. Verreweg de meeste functies vereisen géén hockeykennis, dus het is mogelijk voor iedereen om iets te doen. We hebben mensen nodig die bereid zijn om structureel een (kleine) bijdrage te leveren. 

Het is ontzettend leuk om betrokken te zijn bij deze fantastische club. We hebben een leuke groep mensen en een prachtig clubhuis. Het zou fantastisch zijn als meer mensen zich daar 'eigenaar' van gaan voelen. Want dat zijn we; deze club is van en voor de leden! 

Dus of je nou van plannen houdt, of van computerwerk, iets uit je professionele achtergrond wil inbrengen of iets aan de sport wil bijdragen, voor iedereen is iets passends te vinden. Vanaf vandaag hangen de wervingsposters weer op het raam in het clubhuis. Of kijk hier. Kom je iets leuks uitzoeken?

Heb je zelf ideeën waar je niet 1-2-3 een vacature bij ziet, mail dan naar [email protected]

Meld je aan, alleen of met een maatje of groepje. HELP je mee?
Xenios, dat zijn jij en ik samen!