dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Bestuur Maa
14

Structuurwijziging HTZ per 2024-2025

Nieuws afbeelding
Aan alle leden, trainers en coaches, 

In onze voortdurende inspanning om onze jeugdopleidingen en tophockey verder te versterken, zijn we verheugd belangrijke veranderingen binnen onze club aan te kondigen. 

Wij introduceren met ingang van seizoen 2024-2025 de commissie tophockey. Deze nieuwe commissie zal worden samengesteld uit bekende Xenioten met ruime ervaring met tophockey, en zal zich primair richten op de topteams Dames 1, Heren 1, Dames 2 en Heren 2. Daarnaast zal deze commissie zich richten op het ondersteunen en ontwikkelen van onze eigen jeugdtalenten om de continuïteit en doorontwikkeling van onze topteams zo goed mogelijk te ondersteunen. De commissie zal onderdeel zijn van hockey technische zaken senioren. 

Parallel aan deze ontwikkeling zijn we actief op zoek naar een gepassioneerde en kundige Technisch Manager voor de meisjes O7-O18. Deze nieuwe positie zal de verantwoordelijkheid dragen voor het leiden van de complete meisjes lijn van Xenios. Dit is een nieuwe positie naast Marloes van Meeteren die als Technisch Manager vanaf volgend seizoen eindverantwoordelijk wordt voor de gehele jongenslijn O7-O18. 
Beide Technisch Managers hebben de tophockey en breedte teams in hun portefeuille, ondersteund door Stanja van Kerkwijk en Sam Koot voor de breedte teams en Tim Sickmann en coördinatoren voor de jongste jeugd. Hiermee zijn wij nog beter in staat om álle teams van Xenios zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat gezegd hebbend zal het nog steeds - en wellicht ook steeds meer - nodig zijn om ouders bij de begeleiding van breedte teams te betrekken zoals dat ook bij veel andere clubs het geval is. 

In het licht van deze spannende ontwikkelingen nemen we afscheid van onze huidige Technisch Directeur, Tomek Kotulski. Wij willen Tomek hartelijk danken voor zijn inzet en leiderschap de afgelopen twee seizoenen. Wij wensen Tomek alle succes in zijn toekomstige hockey carrière. 

Wij kijken uit naar de voortzetting van jullie steun en enthousiasme voor deze nieuwe fase. 

Met sportieve groet,

Hockey technische zaken junioren en senioren 
Niels Breuker, Evert van Heeringen, Percy Stam en Oscar Tresfon