dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Eva van Zoolingen
Krijn Kerklaan
Bestuur Dec
22

De beste wensen voor 2024

Nieuws afbeelding
Beste Xenioten,

Namens het bestuur wens ik jullie mooie Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Het was in vele opzichten een bijzonder jaar, waarbij internationale dieptepunten hun sporen trekken door samenleving en economie. De verkiezingen in Nederland hebben voor velen tot een onverwachte uitkomst geleid en de grote vraag is hoe de puzzel voor de komende periode wordt gelegd. In deze periode van grote onzekerheid in de wereld om ons heen, is en blijft onze vereniging een prachtige plek om met elkaar die realiteit even te kunnen ontvluchten.

Ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op een paar prachtige sportieve hoogtepunten, zoals het kampioenschap van Heren 1 en het feest dat wij daar met elkaar van hebben gemaakt.  Maar ook: winnen van het NK Super O16 door JO16-1 en alle andere kampioenen van het seizoen 2022/2023. In dit nieuwe seizoen mag ook het -voor het eerst in de geschiedenis van Xenios- behalen van de landelijke competitie door JO16-1 niet onbenoemd blijven. Ook kijken we vooruit naar de viering van het 65-jarig bestaan van Xenios dat we in 2024 uitgebreid gaan vieren. De lustrumcommissie gaat u daar in het nieuwe jaar over infomeren. 

Met elkaar dragen we continu bij aan de invulling van het verenigingsleven op en rond Xenios. Een vereniging die financieel gezond is, die vitaal is en beschikt over de mooiste accommodatie van Amsterdam en omstreken. Een vereniging die dat alleen kan blijven door de actieve inzet van leden en ouders. Die inzet blijft van wezenlijk belang. Ook in 2024 rekenen we weer op jullie! 

Namens mijn medebestuurders en onze fantastische groep vrijwilligers wensen we jullie hele mooie dagen en hopen wij jullie allemaal te zien op de nieuwjaarsborrel op zaterdag 13 januari 2024 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Robert Das
Voorzitter S.B.H.C. Xenios