Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Mees Kramer
Thomas 't Hart
Tim Ossewaarde
Jochem van Doorn
Bestuur Dec
20

Bestuurswisseling tijdens de eerste ALV in nieuw clubhuis

Nieuws afbeelding
Op vrijdag 16 december was de eerste ALV in het nieuwe clubhuis. Bestuur van Zutphen heeft hard gewerkt om dit te realiseren, dus hoe mooi is het dan dat zij hun bestuursperiode hier kunnen afsluiten.

Na de terugblik op het vorige hockeyseizoen, en goedkeuren van de cijfers, bedankte de voorzitter Rob Vissenberg en Robert Spakman voor het zoeken en vinden van een complete groep kandidaat-bestuurders. Daarna stelden alle kandidaten zich voor en werd er voor iedere kandidaat afzonderlijk gestemd.

Robert Das, de nieuwe voorzitter was vanwege Corona niet in staat er live bij te zijn, maar met een video verbinding via ons grote tv-scherm werd dit perfect opgelost.
Robert is voor velen bekend als manager van H1 en JO18-1.

Najet Rossen-Yacoubi is als secretaris benoemd. Najet heeft 2 kinderen in O12 en O08. 
Als penningmeester is Rob van Vroenhoven aangetreden. Rob is trimmer en heeft 2 dochters in de O18 en O16. 
Robbert Jan Suur is sinds juli 2022 bestuurslid sponsoring, communicatie en ledenwerving. Hij is in deze positie herbenoemd.
Voor HTZ Senioren is Percy Stam benoemd. Percy heeft vele jaren in H1 gespeeld en speelt nu in H3. Daarnaast heeft hij ook heel veel teams getraind. Percy is vader van 2 zoons, de oudste komt bijna bij Xenios spelen.
Voor HTZ Junioren is Niels Breuker benoemd. Ook Niels heeft een aantal jaar in H1 gespeeld en speelt nu bij de veteranen. Niels heeft 2 dochters in de O12 en trainende F.

De afgetreden bestuursleden - Michiel van Zutphen, Daniel van Vuuren, M’barek ben Addi en Anita Schoon - werden persoonlijk toegesproken door de nieuwe voorzitter. Hij schetste hun vele uitdagingen als volgt:
"De verhuizing en de inrichting van de tijdelijke clubhuizen, er was een periode dat er 3 clubhuizen in de lucht gehouden moesten worden (Ringvaartdijk, Crusaders en Herenmarkt) en later ook nog Portugal, de (fiets)veiligheid rondom de Sloterweg, financiële tegenvallers, beschermde vleermuizen die de bouw vertraagden, en de bouw van een nieuw clubhuis in een periode dat de bouwkosten per dag omhooggingen, corona, wegvallende trainers, wegvallende bestuursleden én het wegvallen van Velodrome als zaalhockeylocatie. Een periode die van het vorige bestuur én de grote groep vrijwilligers binnen Xenios, enorm veel heeft gevraagd. Het is zonder meer een buitengewoon knappe prestatie dat gegeven al deze bijzondere omstandigheden -onder aansturing van het vertrekkende bestuur- zo’n prachtig complex is gerealiseerd en de vereniging vandaag met zo’n solide balans wordt overgedragen. We zijn de oude bestuursleden daar enorm dankbaar voor. Ook natuurlijk de bestuursleden, Jojanneke van Warmerdam en Stef Hehemann, die eerder vertrokken zijn". Hierna ontvingen zij uit handen van de nieuwe bestuurders bloemen en een lekkere fles.

Tot slot bedankte het klusteam M’barek voor zijn vaderlijke zorg met een flink aantal anekdotes en een symbolisch cadeau. Hij zal de komende maanden het project van het inrichten van het Xenios-carré blijven aansturen.

Na afloop was de bar open en konden de aanwezigen klinken op de oude en nieuwe bestuurders.
Nieuwsgierig naar de gezichten bij deze namen? Kijk dan op de organisatiepagina op de Xenios website.