dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Zaalhockey Nov
23

Zaalhockey '22-'23: de eerste trainingen

Nieuws afbeelding Op 10 december zijn de eerste zaalhockeywedstrijden van '22-'23. De KNHB heeft de wedstrijdschema's nog niet gepubliceerd.

Heb jij je zaalmateriaal al op orde? Zaalhockeystick en zaalhockeyschoenen zijn vereist. En uiteraard je bitje en je scheenbeschermers.
De keeper mag aan de legguards uitsluitend kunststof gespen hebben en per team is 1 zaalwedstrijdbal nodig. Deze laatste 2 items worden -indien ze ontbreken - uitgegeven door materiaalzaken. Ouderbegeleiders kunnen hiervoor contact opnemen met Edmee (zie e-mail bericht 15 november).

De trainingen starten op 28 november, in de bijlage het eerste schema tot en met 2 december.

Het eerstvolgende trainingsschema wordt gemaakt zodra het wedstrijdschema door de KNHB is gepubliceerd want in principe trainen alle teams die wedstrijd hebben in de week ervoor 1 uur. Dat schema zal dan starten op zaterdag (!) 3 december. Op 4 en 5 december zijn er geen trainingen.

Alle trainingen zullen plaats vinden in Sporthallen-Zuid, Burgerweeshuispad 54, Amsterdam.
Dit is helaas anders dan de voorgaande jaren, waarin we steeds in het Velodrome konden trainen. De gemeente heeft besloten dat het Velodrome permanent een andere bestemming krijgt.

Blaashal?
Nu het Velodrome dus niet meer onze thuisbasis is voor de trainingen, wordt de vraag actueel of een blaashal voor Xenios wenselijk en haalbaar is. Daarvoor zoeken we denkkracht, zowel op financieel, technisch als vergunningen terrein. Wil jij hieraan bijdragen? Mail dan naar [email protected].

Informatieavonden
Op dinsdag 29 november 20 uur is er een informatieavond in ons clubhuis voor ouderbegeleiders en andere geïnteresseerden.
- Scheidsrechters zijn welkom op de 2 informatie avonden van AthenA: beginners op 29 november, en gevorderden op 6 december. Ook kunnen zij veel informatie vinden op onze website: hockey > arbitrage.
- (Ouder)coaches kunnen een presentatie bekijken op de website: hockey > zaalhockey. 

We wensen iedereen een mooi zaalseizoen toe!

Bijlage