Daems 10.jpg Heren 1.png HFN-0037.jpg IMG_1061.JPG nieuw complex.png nieuwe clubhuis  12.JPG

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Koen Boots
Aletta Moons
Emma van Doorn
Bestuur Jan
17

Martijn Hassink legt bestuursfunctie neer

Nieuws afbeelding

Martijn Hassink, bestuurslid hockeytechnische zaken jeugd, heeft besloten zijn werk als bestuurslid en lid van de selectiecommissie jeugd neer te leggen. Hij heeft de afgelopen jaren veel werk geleverd om het zogenaamde hockeyhuis van Xenios tot een succes te maken. Een hockeytechnische organisatie waar de club nu de vruchten van plukt.

De afgelopen tijd is veel te doen over selectiebeleid op hockeyclubs. De Nederlandse hockeybond KNHB kwam met de uitgangspunten 6x vooruit in hockey. Daarin ging het onder andere over het nut van selectietrainingen in de jeugd wat ook in diverse media onderwerp van gesprek is geweest. Mede onder invloed hiervan is ook binnen Xenios een discussie gestart en heeft het bestuur onder meer een werkgroep teamindelingsbeleid benoemd die inmiddels met een advies is gekomen.

Zowel deze werkgroep als het bestuur zijn van mening dat we de grote lijnen van dit beleid goed op orde hebben. Dat neemt niet weg dat het teamindelingsbeleid, ook onder invloed van de ledenenquĂȘte, de komende tijd tegen het licht zal worden gehouden als onderdeel van het beleidsplan 2021-2025. Martijn heeft voor zichzelf de conclusie getrokken dat hij niet de juiste persoon is om deze kar te trekken. Dat is een keuze die de rest van het bestuur alleen maar kan respecteren. We danken Martijn voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren als bestuurslid heeft verzet voor de club en prijzen ons gelukkig dat we hem als vader en scheidsrechter blijven zien op de club.

Martijn zal zijn taken op korte termijn overdragen, waarbij hij beschikbaar blijft om zijn opvolger(s) met raad en daad bij te staan

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws