Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Inge Leijtens
Guusje 't Hart
Daan Eijmans
Bas Braaksma
Bestuur Okt
27

Oproep: subsidies zijn belangrijk voor de club, wie helpt?

Nieuws afbeelding

Heb jij ervaring met de aanvraag van (overheids-) subsidies? Of ben je bereid om je hierin te verdiepen? Dan is jouw hulp zeer welkom! Het gaat om een in de tijd beperkte klus (doorlooptijd max. 1 jaar), maar voor de club wel superbelangrijk!

De voorbereidingen voor de verhuizing zijn in volle gang. De gemeente legt nieuwe velden aan, de bouwcommissie werkt het ontwerp tot in de puntjes uit en er wordt met diverse partijen gesproken over o.a. vergunningen en financiƫn.

Voor wat betreft het laatste: het zou zonde zijn om geld te laten liggen. Er zijn veel mogelijkheden voor onze vereniging om subsidies te krijgen. Zo maakte het ministerie van VWS in juli bekend een speciale subsidiepot van 87 miljoen euro in te stellen "voor de bouw en onderhoud van sportaccommodaties", zijn er speciale subsidies voor duurzame sportaccommodaties en zijn er ook meer specifieke subsidies zoals bijvoorbeeld voor LED sportverlichting.

Veel subsidiemogelijkheden zijn gekoppeld aan duurzaamheid, wat past bij het streven van de club om met de verhuizing zoveel als mogelijk te investeren in energiebesparende maatregelen.

Wil jij graag de vereniging een handje helpen? Neem dan contact op met Daniel van Vuuren ([email protected]) of Giorgio Norbatio ([email protected]).

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws