Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Inge Leijtens
Bas Braaksma
Daan Eijmans
Guusje 't Hart
Bestuur Sep
16

Het bestuur stelt zich voor - Daan van Renswoude

Nieuws afbeelding


Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag ons bestuurslid hockeytechnische zaken, en speler van Heren 3, Daan van Renswoude.

Xenios is een club waar ik al mijn hele leven lid van ben. 25 jaar geleden ben ik als 7-jarig jongetje lid geworden. Vrienden, familie en vriendin zijn gelinkt aan de club. Ik wil graag wat terug doen en ik denk dat ik ook wat kan toevoegen. Interessante zaken waarover ik wil nadenken zijn hoe je ervoor kan zorgen dat prestatie en gezelligheid hand in hand met elkaar gaan. Van jongs af aan was het altijd een ding hoeveel we als club moeten investeren in Heren 1, Dames 1 en prestaties van de jeugd. En in hoeverre moet het naar de andere leden gaan.

Ik denk dat het een valse tegenstelling is. Deze twee dingen gaan hand in hand. Als we goed presteren, gaat de gezelligheid ook omhoog. Het lijkt me mooi om de goede balans vooral door te zetten. Met groeiende leden en de verhuizing wordt het een uitdaging om de hechte gemeenschap en de familieclub die Xenios is in stand te houden. Maar toch ook te blijven groeien en ambities te blijven hebben en goed te blijven presteren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws