Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Malika Taytelbaum
Amy Kramer
Bestuur Jul
13

Het bestuur stelt zich voor - Michiel van Zutphen

Nieuws afbeelding Sinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze vice-voorzitter: 

Mijn naam is Michiel van Zutphen (53 jaar), wonend in Badhoevedorp. Ik ben getrouwd met Ingrid en ben een sportieve vader van 4 jongens. Finn (16) doet aan G-hockey bij Myra. Huub (13), Ties (11) en Lasse (10) spelen bij Xenios. Ik werk als advocaat in Amsterdam en ben daarnaast werkzaam als rechter.

Binnen Xenios ben ik een enthousiast ouderbegeleider en op zaterdag fluit ik regelmatig een wedstrijd van 1 van de jongens. De informateurs hebben mij gevraagd of ik in een nieuw te vormen bestuur wilde plaatsnemen. Na een aantal constructieve gesprekken heb ik vol overtuiging ja gezegd. Ik ben gestart als vice-voorzitter en de bedoeling is dat ik, na een overgangsperiode, de stap maak naar het voorzitterschap. Ik kijk ernaar uit mij in te zetten voor Xenios en een bijdrage te leveren om onze club nog verder te brengen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws