Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Bas Braaksma
Daan Eijmans
Guusje 't Hart
Inge Leijtens
Bestuur Jan
16

Xenios is vanaf 1 januari 2018 rookvrij

Nieuws afbeelding Zoals in de laatste Xpress van 2017 is vermeld heeft het bestuur besloten het eerder ingevoerde rookbeleid op de accommodatie per 1 januari 2018 volledig door te voeren. Jullie worden hieraan herinnerd door diverse actie uitingen.

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Onze vereniging is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen het goede voorbeeld geven. We zetten daarom vanaf 1 januari 2018 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daarnaast biedt Xenios graag iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Vanaf 1 januari 2018 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We willen rokers alleen vragen om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

Bijlage