dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Wat leuk dat je je wilt aanmelden als lid of als vrijwilliger van Xenios. Je bent van harte welkom!

Als je het formulier invult en verstuurt ben je direct aspirant-lid of kandidaat vrijwilliger van Xenios. Je krijgt per e-mail een bevestiging, dit is tevens het bewijs van je inschrijving.
Zolang je op onze wachtlijst staat ben je nog geen contributie en inschrijfgeld verschuldigd. 

Als je je hebt ingeschreven als spelend lid en onder 6 jaar bent, zullen we contact met je opnemen zodra je de juiste leeftijd hebt bereikt. Zie hiervoor onze informatiepagina.
Ben je ouder dan 6 dan gaan we kijken of er plaats voor je is in een bestaand team. Daarvoor zullen we binnenkort telefonisch contact met je opnemen. 

Als je je hebt ingeschreven als vrijwilliger, dan gaan we aan de slag om voor jou de leukste rol of taak te vinden om jouw skills zo goed mogelijk te kunnen inzetten.

Door inschrijving verklaar je bekend te zijn met onze algemene voorwaarden ten aanzien van het lidmaatschap en de contributieverplichting (de contributieverplichting geldt niet voor vrijwilligers).

Vul het formulier in en we gaan voor je aan de slag! Welkom bij de club!

Ledenadministratie SBHC Xenios

LET OP: dit formulier werkt alleen op een computer, niet op een smartphone of tablet. Of probeer bij problemen eerst een andere browser. Pas als je een bevestiging van je inschrijving per e-mail hebt ontvangen is deze gelukt.


Soort aanmelding
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  Bij inschrijving als vrijwilliger zal er geen incasso van dit rekeningnummer plaatsvinden.

 
   
 
   
 
Hockey informatie
   
   
   
   
 
   
   
Vader/Verzorger (alleen voor jeugdlidmaatschap)
   
   
   
   
   
Moeder/Verzorger (alleen voor jeugdlidmaatschap)
   
   
   
   
   
Algemene informatie (alleen voor jeugdlidmaatschap)
   
   
   
Taken als vrijwilliger
  Goed functioneren van de vereniging is gebaseerd op inzet van alle leden als vrijwilligers. Daarom verwachten wij van alle leden en ouders van jeugdleden hierin een bijdrage. De wedstrijdtafel op zaterdagochtend wordt bij toerbeurt aangewezen. De bardiensten worden gedaan door jeugdleden (16+), die hiervoor een vergoeding krijgen.

 
   
   
   
Sponsoring
   
   
Overige informatie
   
 
Disclaimer
  Ondergetekende meldt zich of bovenstaand minderjarig persoon aan en verklaart akkoord te gaan met de algemene voorwaarden die Xenios aan het lidmaatschap verbindt en zich te conformeren aan de Statuten en Huishoudelijk reglement.

 
   
-
  Ondergetekende verklaart bovenstaande persoonlijke gegevens en informatie naar waarheid te hebben verstrekt.

 
   
-
  Hij/zij geeft toestemming om de verschuldigde contributiegelden automatisch te laten incasseren van de opgegeven IBAN.

 
   
   
Let op!
  Na de volgende stap volgt er een automatische ontvangstbevestiging via e-mail. Mocht je deze niet ontvangen, dan is de inschrijving NIET gelukt. Probeer het dan nogmaals.

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.