Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Ceyda Isik
Matthijs Teffer
Myrthe Dollé
Max Oosterwaal
Julia Sinot

H.V. de Terriërs MA1 - Meisjes A1: 3 - 3

Gespeeld op: 15-9-2018

XMA1 op weg naar de play-offs

Spanning en sensatie was het afgelopen weekend bij de Terriërs in Heiloo. Het plaatselijke ‘geel’ nam het op tegen de blauw grijze brigade uit BA2, maar laten we De Aker, (nieuw) Sloten en de woonboot natuurlijk niet vergeten.

Om 17.45 uur werd er aangevangen met de wedstrijd. Ja, het was een heuse avondpot. Gelukkig dat een ritje in een Tesla veel goedmaakt en dat de wintertijd nog geen roet in het eten gooide. Een competitiewedstrijd met kunstlicht spelen is immers een vervelende uitdaging.

Mevrouw Smit houdt wel van avondpotjes. Ondanks een tikkeltje gebrek aan zelfvertrouwen – ‘Coach, ik kan niet scoren!’ – knalde ze 2 ballen tegen de plank.  Ook mevrouw de kleine Os was weer trefzeker, maar het was dit keer niet voldoende voor de winst. De gele hondjes speelden niet onverdienstelijk, dus zagen ze kans er ook 3 doelpunten in te blaffen. Gelukkig stond keepster en MB1’er mevrouw Van den Bergh (goalies, it’s all-in the name) goed haar vrouwtje en voorkwam ze erger.

Een beetje jammer dit 3-3 gelijke spel, maar de weg naar de play-offs liggen open. Aanstaande zaterdag speelt XMA1 thuis tegen AthenA, om 16.00 uur. Een kraker die u niet mag missen.

XMA1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Schaerweijde MA1
HC Athena MA1