Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Max Oosterwaal
Myrthe Dollé
Julia Sinot
Ceyda Isik
Matthijs Teffer

Alkmaarsche M.H.C. D1 - Dames 1: 1 - 4

Gespeeld op: 31-3-2019

XD1 staat aan kop! 

Het is ongekend spannend aan de bovenkant van de poule. Maar liefst 4 teams staan binnen 1 punt van elkaar. Maar Xenios staat trots bovenaan! 

Afgelopen zondag speelde XD1 een op voorhand lastige uitwedstrijd in Alkmaar tegen de plaatselijke MHC. Alkmaar had in 2019 evenveel punten gepakt als Xenios, dus coach Van Hall had zijn dames op het hart gedrukt dat dít een belangrijke wedstrijd zou worden. 

Binnen de eerste 35 minuten bleek dat bijna iedereen scherp was. Alleen een halfzieke Van Kerkwijk stond onder de lat, maar die kreeg vrijwel niets te doen. 3-0 was de ruststand in het voordeel van Xenios. 

In de rust werd er gewaarschuwd voor een feller Alkmaar tijdens de 2e helft. Maar XD1 bleef op 1 hachelijk moment na oppermachtig. Een keurige 1-4 stond uiteindelijk op het scorebord. 

Lekker weer, leuke tegenstanders, goede arbiters, veel support, een lekkere lunch en koplopers! Wat wil een Xenioot nog meer. 

Komende zondag speelt XD1 thuis tegen AthenA. Hopelijk weer met veel support! 

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
MHC Leusden D1
HV Myra D1
BHC Overbos D1
't Spandersbosch D1
Hockeyclub AMVJ D1
U.S.H.C. D1
HV Myra D1