Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Myrthe Dollé
Ceyda Isik
Max Oosterwaal
Matthijs Teffer
Julia Sinot

Hockeyclub AMVJ D1 - Dames 1: 2 - 2

Gespeeld op: 17-3-2019

Een druk maar goed weekend voor XD1

Afgelopen weekend stonden er 2 uitwedstrijden op het programma voor XD1. Op vrijdag werd in Utrecht de bekerwedstrijd gespeeld tegen USHC. Op zondag werd er aangetreden tegen angstgegner AMVJ uit Amstelveen. 

Vrijdagavondpotjes gaan er wat gemoedelijker en meer ontspannen aan toe. Zo ook deze vrijdagavond, maar dat had mede te maken met het veldoverwicht dat XD1 had. USHC is heden ten dage niet zo sterk meer als de afgelopen jaren en dat kwam goed uit. Verrassend genoeg kwamen de studenten nog op voorsprong, maar XD1 liet er daarna geen gras over groeien. Al snel in de 2e helft werd de stand uitgebreid naar 5-1 in het voordeel van Xenios. Door nog wat ‘uitprobeersels’ in de laatste paar minuten werd een eindstand van 5-3 genoteerd. Goed voor het spelen van de volgende bekerwedstrijd op vrijdag 5 april. 

De zondag erop stond er wat meer spanning op de gezichten. AMVJ uit is andere koek en dat werd weer bewaarheid. Deze competitiewedstrijd leek wel op een potje vrij worstelen. De kanaries (voor leken: scheidsrechters) waren meer bezig met het weer, de brullende vliegtuigen en het state of the art communicatieapparaat waarmee ze niet communiceerden. 

Toen de rookwolken waren opgetrokken was 2-2 de eindstand. Niet heel tevreden over het resultaat, maar geen punten verloren op de concurrentie. 

Aanstaande zondag neemt XD1 het op tegen de rode lantaarndrager Strawberries. Komt dat zien! 

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
MHC Leusden D1
HV Myra D1
BHC Overbos D1
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
HV Myra D1