Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1
31 mrt Heren 1
24 mrt Heren 1
17 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anna van den Boogaard
Boris Franken
Mark Lemm

BHC Overbos D1 - Dames 1: 3 - 2

Gespeeld op: 25-11-2018

XD1 heeft een vervroegde feestdagenkater

Overbos uit. Tsja, wat valt daar nou nog van zeggen. Linksachter Top had het al over Beverwijkse schoffelaars, daar is niets van gelogen. 

De ervaring leert dat het ‘heftige potjes’ zijn. Ook deze keer was het raak. En dat terwijl Overbos schijnbaar een imago-offensief heeft ingezet met een kundige manager en 2 flamboyante, maar zeer vriendelijke coaches. 

Dit was een heuse topper, XD1 als nummer 1 tegen nummer 3 Overbos. Vanaf minuut 1 werd er ook zo gespeeld, met vuur, passie en soms iets te veel van dat. Overbos kwam 2 keer op voorsprong door een strafcorner. Hoogendam en Schaar maakten de gelijkmakers, maar uiteindelijk trok Overbos aan het langste eind met de 3-2 overwinning.

Zo gaat XD1 met een vervroegde kerstkater de winterstop in. Maar katers zijn er om overwonnen te worden. De achterstand op nummer 1 Qui Vive is slechts 2 punten, en toevallig spelen we de eerste pot na de winterstop thuis tegen hen. 

XD1 zal de 2e seizoenshelft in opperste paraatheid zijn om uiteindelijk met de bloemen te staan. Daar gaan we jullie als supporters hard bij nodig hebben! 

Dank voor de grote support tot nog toe en fijne feestdagen!

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1
MHC Leusden D1
HV Myra D1
't Spandersbosch D1
Hockeyclub AMVJ D1
Alkmaarsche M.H.C. D1
U.S.H.C. D1