Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

25 nov Dames 1
4 nov Dames 1
4 nov Heren 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Max Wirtz
Silvester Draaijer
Elize Edens

Dames 1 - Alkmaarsche M.H.C. D1: 5 - 0

Gespeeld op: 30-9-2018

XD1 leert elkaar kennen

Met 5-0 werd Alkmaar afgelopen zondag opgerold. Een teamprestatie van formaat, want veel werd gecreëerd, weinig weggegeven. Ravestein beloonde haar arbeidsethos op de trainingen met een hattrick. Verder waren J. de Weijer en Schopman trefzeker.

Voor een teamprestatie is meer nodig dan gedacht. U denkt misschien dat deze dames na jarenlang samenspel alles van elkaar wisten. Ja, misschien buiten de lijnen. Binnen de lijnen is dat anders, daar geldt een andere dimensie. Dames die elkaar qua hockey nog steeds een stukje beter leren kennen; dat kan pure winst zijn! 

De trainingen duiden erop dat de dames vooruit willen en er steeds meer voor over hebben om op zondag te vlammen. Gelukkig heeft het publiek dat de afgelopen zondag ook kunnen zien. Dank voor de grote opkomst en de geluidsexplosie bij de goals. Het doet de dames goed! 

Aanstaande zondag spelen de dames in Amsterdam-Oost, stadion De Meer. Op dit stukje rood-witte heilige grond zullen nu grijs-blauwen gaan schitteren! Tot dan. 

XD1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
't Spandersbosch D1
U.S.H.C. D1
MHC Leusden D1
HV Myra D1
BHC Overbos D1