Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

4 nov Heren 1
4 nov Dames 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Dames 1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Noor Visser
Jeroen de Jong
Pepijn de Vre

Union H1 - Heren 1: 2 - 1

Gespeeld op: 21-10-2018

Wedstrijdverslag Union – Xenios. 

Na een reeks wat gedetailleerdere en fantasierijkere wedstrijdverslagen heb ik deze week moeite mijn ziel en zaligheid te leggen in het op papier brengen van de wedstrijd van zondag. Het was vroeg, we moesten ver (naar Nijmegen), en gingen (spoiler alert!) met lege handen weer naar huis. 

Het was mooi weer en we hadden al na welgeteld 12 seconden een strafcorner verdiend. Alles leek er in de beginfase op dat het weer een mooie pot zou gaan worden. Niets bleek echter minder waar. De beleving bleef de hele wedstrijd ondermaats, we creëerde weinig, en na een hand vol gemist corners en kansen op de 1-2 voorsprong belandde de bal zo'n 3 minuten voor tijd aan de verkeerde kant op de strafbalstip. De wetten van de sport bleken hard, en zo gaven we de 3 punten opnieuw kinderlijk eenvoudig weg aan een ploeg die niet onze meerdere was. 

Aankomende zondag zijn we gebrand op sportieve revanche, op eigen veld tegen Leonidas. 
We hebben uw support hard nodig en zien u graag weer langs te lijn! 

Xenios H1.

Andere verslagen

Tegenstander Datum
LOHC H1
Venlo H1
Gooische Hockey Club H1
D.H.C. Hudito H1
Hattemse M.H.C. H1
R.H.V. Leonidas H1
HC Helmond H1