Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Verslagen

21 mei Heren 1
21 mei Dames 1
14 mei Dames 1
14 mei Heren 1
13 mei Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Bas Braaksma
Inge Leijtens
Daan Eijmans
Guusje 't Hart

BH&BC Breda JA1 - Jongens A1: 9 - 1

Gespeeld op: 13-5-2017

XJA1 en de Bredase teleurstellingen

Het begon nog goed, met de laatste versie van de ontiegelijkverreuitwedstrijdquiz. De 1,5 uur durende rit ging voorbij in een oogwenk. Rondo Robert en Bronstige Bloempot wonnen de quiz glansrijk en staan de laatste WoCo met 2-0 voor.

Gearriveerd op BHC Breda werden we zeer hartelijk verwelkomd door Abba’s Super Trooper en een mooie bitterballenvariant van de caravan van Bassie en Adriaan. Wij moesten ons hiermee tevreden stellen, aangezien Zuid-Breda (hier noemen wij ook buurman Zwart-Wit) geen gewoonte maakt van een degelijk ontvangstcomité. Geen ‘handje’ van een manager, geen ‘praatje pot’, geen koffie en geen (zichtbare) wedstrijdtafel.

La Bomba reed zelf het takke-eind naar Breda in zijn laatste jeugdwedstrijd. Ondanks een paar prachtige saves werd het niet zijn wedstrijd. Vanaf minuut 1 was Breda de bovenliggende partij en alles lukte hen. Bij rust stond het 4-1. Gezien het wedstrijdbeeld hadden we nog een kleine kans om te stunten. De rustbespreking had de ruggen weer gerecht, maar na 1,5 minuut in de 2e helft was daar de 5-1. Breda was oppermachtig en liep uit naar een desastreuze 9-1. Maar snel vergeten deze wedstrijd.

De door Breda reeds verorberde lunch deed de meesten Breda maar snel weer verlaten. Enkelen bleven nog even voor een dansje, een pilsje en een broodje bitterbal van Bassie en Adriaan. Breda ligt definitief achter ons.

Volgende week de laatste wedstrijd van de SuperA; met de bus naar Veghel! Mee met de bus kan nog altijd; [email protected]

XJA1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Geel-Zwart JA1
Berkel Rodenrijs Berkel-Rodenrijs JA1
Victoria JA1