dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anne-Fleur Winter
Quine Jansen
Bestuur Mei
9

HELP een handje!

Nieuws afbeelding
Robert Das, voorzitter: "Xenios is geen bedrijf; onze club wordt geheel gerund door leden en ouders van leden. Maar als een nieuwe generatie nu niet in actie komt, dreigt de club in zwaar weer te komen. Niet financieel, maar door gebrek aan menskracht.”

In totaal heeft Xenios meer dan 125 vrijwilligersfuncties. Van deze 125 functies zijn er nu ruim 25 vacant, maar dat worden er meer. We tellen hierbij niet de ouderbegeleiders, oudercoaches en rij ouders van de jeugdteams mee: deze 125 is dus de interne organisatie van onze club.
Wat is er aan de hand? Van de huidige groep vrijwilligers is het grootste deel dat al vele jaren. De meesten hebben kinderen in de oudste jeugdteams, en een aantal van hen doet meerdere vrijwilligersfuncties naast elkaar. Als die kinderen stoppen met hockeyen, stoppen vaak veel ouders ook met hun vrijwilligerswerk. Het stokje moet daarom worden overgedragen aan een jongere groep ouders en aan nieuwe (jong-)senioren. 

We kunnen de huidige functies opsplitsen, zodat je ook met een drukke agenda een handje kan helpen. Verreweg de meeste functies vereisen géén hockeykennis, dus het is mogelijk voor iedereen om iets doen. We hebben mensen nodig die bereid zijn om structureel een (kleine) bijdrage te leveren. 

Het is natuurlijk ontzettend leuk om betrokken te zijn bij deze fantastische club als je ziet wat voor leuke activiteiten we allemaal kunnen organiseren, en we hebben een leuke groep mensen en een prachtig clubhuis. Het zou fantastisch zijn als meer mensen zich daar ‘eigenaar’ van gaan voelen. Want dat zijn we! Deze club is van en voor de leden! 

Dus of je nou van plannen houdt, of van computerwerk, iets uit je professionele achtergrond wil inbrengen of iets aan de sport wil bijdragen, voor iedereen is iets passends te vinden. Klik hier voor de huidige vacatures, en mail of app naar de vermelde contactpersonen voor meer informatie.
Uitgebreidere beschrijvingen vind je op onze website onder club > vacatures, of klik hier.

Heb je zelf ideeën waar je niet 1-2-3 een functie bij ziet, mail dan naar [email protected]. Komende week zullen we de vacatures publiceren op posters in het clubhuis.

Meld je aan, alleen of met een maatje of groepje. HELP je mee?
Xenios, dat zijn jij en ik samen!