dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Quine Jansen
Anne-Fleur Winter
Arbitrage Apr
25

Scheidsrechterscursus 9 mei

Nieuws afbeelding
Een hockeywedstrijd bestaat niet alleen uit spelers en keepers, daar zijn natuurlijk ook scheidsrechters voor nodig. Zonder scheidsrechters geen wedstrijd!

Voor de leeftijdscategorie├źn O8, O9 en O10 begeleiden ouders de wedstrijden. Vanaf O12 is het verplicht een scheidsrechters kaart te hebben voor het fluiten. 
Daarom verwacht Xenios dat van elke speler vanaf O12 minstens één ouder een kaart haalt. Daadwerkelijk wedstrijden fluiten is niet verplicht, maar het behalen van een kaart geeft je ook veel spelinzicht en kijkplezier langs de lijn. 

Op dinsdag 9 mei a.s. wordt er weer een cursus georganiseerd, waaraan iedereen die nog geen scheidsrechters kaart heeft, kan deelnemen. Aan het eind van de avond ben je hopelijk geslaagd en kan je met het fluiten beginnen!

Maar let op, vooraf dien je wel thuis het cursusmateriaal via E-learning door te nemen, zodat je goed voorbereid naar de cursusavond komt.

Geef je dus op tijd op. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected].