Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Thomas 't Hart
Jochem van Doorn
Tim Ossewaarde
Mees Kramer
Algemeen Dec
7

Toppers bedankt!

Nieuws afbeelding

Vandaag is het ‘nationale vrijwilligersdag’ en ook onze vereniging staat bol van vrijwilligers. Of je nu de keepersmaterialen beheert, een evenement of toernooi organiseert, de jaarrekening samenstelt, de ledenadministratie doet, het Xenios beleid vormgeeft, de wedstrijden of trainingen inplant, ouderbegeleider bent, de post ophaalt, een wedstrijd fluit of zorgt dat de EHBO-koffer altijd gevuld is. Het zijn allemaal taken die door onze vrijwilligers uitgevoerd worden. En zonder onze vrijwilligers rolt er geen enkele hockeybal.

Daarom spreken wij vandaag onze enorme waardering uit naar iedereen die zich belangeloos inzet voor onze vereniging en ons blauwe hart sneller laat kloppen. Voor nu en in de toekomst. Xenios, dat zijn jij en ik samen!

We zijn een gezonde en vitale vereniging en hopen dat nog lang te blijven. Dat gaat helaas niet zonder voldoende vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd om een deel van je tijd in te ruilen voor het maken van plezier, het uitwisselen van kennis en ervaring, om te leren, om te netwerken, voor het uitoefenen van invloed en natuurlijk om de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een berichtje naar [email protected]. Het maakt niet uit hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Ieder uur is welkom en kan goed besteed worden.

commissie vrijwilligers