dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jasper le Rutte
Jan Meij Ibarra
Algemeen Nov
1

Een nieuw gezicht: Dylan Ekker, clubhuismanager Xenios

Nieuws afbeelding
Deze week start Dylan Ekker als clubhuismanager op Xenios! Vorige week tekende Dylan zijn contract op de club in het bijzijn van voorzitter Michiel van Zutphen en Jan van den Berg, voorzitter van de commissie evenementen, bar en clubhuis.
 
Dylan wordt hét veel geziene gezicht in ons nieuwe clubhuis. Een vrolijke Amsterdamse persoonlijkheid die vooral op donderdag, vrijdag, zaterdag én zondag achter de bar te zien zal zijn. Naast het bestieren van de bar, leidt hij het barteam op, organiseert hij de voorraden en is hij ons allerhande aanspreekpunt voor bar – en clubhuiszaken. Leuk weetje over Dylan: hij heeft veel verstand van wijn!
 
Ook zal Dylan meedenken bij het organiseren van nieuwe evenementen op de club, zowel tijdens de drukke momenten van ons hockeyseizoen als ook de minder drukke periode zoals december en januari.
 
De club heeft besloten tot het aanstellen van een clubmanager gezien de organisatie die ons nieuwe clubhuis en bar in zijn huidige omvang en vorm die Xenios met zich meebrengt. Ons clubhuis is ons visitekaartje van de club en het volstaat niet meer om daar sec een beroep op vrijwilligers voor te doen zo is gebleken.
 
Veel succes Dylan en welkom bij de club!