Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jeugd Sep
10

Wil jij jouw hockeydoelen nog voor de winterstop halen?

Nieuws afbeelding

GA AAN DE SLAG MET JOUW SKILLS MET HET NIEUWE TRAININGSBLOK VAN NATIONAL HOCKEY ACADEMY

Ben jij ambitieus, dol op hockey en wil jij extra hockeytraining om de top te bereiken? Dan hebben we goed nieuws! Over een paar weken begint er weer een trainingsblok van National Hockey Academy op Xenios. Hier kun jij terecht voor wekelijkse trainingssessies. Pak die extra velduren en perfectioneer jouw hockeyskills.

Het trainingsblok bestaat uit tien trainingssessies, de eerste begint op 14 september 2022. Ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud zijn van harte welkom om aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Over National Hockey Academy
National Hockey Academy is een onafhankelijke hockeyschool, waar ambitieuze hockeyers extra hockeytraining kunnen volgen om hun ambities te bereiken. Al vanaf 2016 organiseert de hockeyschool trainingen op verschillende locaties in België, waaronder KHC Dragons, en sinds 2018 is de school ook actief in Nederland. De focus ligt op het individueel verbeteren van ambitieuze hockeyspelers, zodat zij hun hockeypotentieel kunnen optimaliseren. Wil je meer lezen over National Hockey Academy? Ga dan naar hun website.