dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Anne-Fleur Winter
Quine Jansen
Senioren Sep
2

keeperstassen seniorenteams ook klaar

Nieuws afbeelding
De materiaalcommissie heeft de laatste serie keeperstassen en lockers nu ook af. 
Voor alle senioren teams is een complete set keepersmateriaal, 2 strafcorner-maskers en een tas beschikbaar. Deze kunnen jullie vinden in de teamlockers, en die staan in de gang op de begane grond, voorbij alle kleedkamers.

Iedere locker is voorzien van de oude teamnaam en een cijferslot. De code kunnen jullie via whatsapp opvragen bij Edmée (06-13772921). 
Loop voor het eerste gebruik de inhoud goed na en stuur haar een app als er zaken ontbreken. 
Het is niet de bedoeling de cijfersloten te vervangen door eigen sloten, want dan kan de commissie geen materiaalonderhoud uitvoeren.

Verlies van materiaal
We willen jullie op het hart drukken 'als goed huisvader' met de spullen om te gaan omdat het materiaal écht heel prijzig is. Enkele voorbeelden: een helm kost €350, een setje handschoenen €300 en een set legguards zonder klompen €400. De totale waarde van een gevulde keeperstas is dus meer dan €1500. Als je materiaal kwijt raakt, is het team verantwoordelijk voor vervanging. Graag aanschaffen bij Sport2000 Haverhals, zij weten welke materialen wij gebruiken.

Droog en open opbergen
Het is verstandig de tas, wanneer deze niet gebruikt wordt, met de ritsen open weg te zetten zodat het materiaal kan drogen en schimmels zo lang mogelijk weg blijven. Wanneer het materiaal erg nat is, kan het gedroogd worden in de 'Rocket Sport Dryer'. Deze komt binnenkort naast de lockers in de gang te staan. De droogtijd van een complete uitrusting is ongeveer 25 minuten. Dus terwijl je een drankje met je team drinkt, kan de uitrusting drogen.

Slijtage tijdig melden
Wanneer je materiaal slijt, willen we je vragen tijdig aan de bel te trekken. Wij hebben namelijk zo goed als geen voorraad meer. De levertijden lopen uiteen van drie dagen tot zes maanden.