Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jeugd Aug
26

Keeperstassen voor O12, O10 en O8 teams

Nieuws afbeelding
De Grote Clubactie heeft vorig seizoen tot een fantastisch resultaat geleid voor alle O12, O10 en O9 teams (D/8E/6E): voor ieder team staat een volledig nieuwe keepersuitrusting klaar!
Het is voor het eerst dat Xenios voor zo veel teams ineens, keepersmateriaal kan aanschaffen. Op aangeven van onze sponsor Haverhals hebben we gekozen voor het merk Brabo. 

Afgelopen zaterdag heeft de materiaalcommissie samen met twee enthousiaste vaders en vijf nog enthousiastere jonge keepers een enorme berg aan materiaal uitgepakt en daaruit 21 tassen samengesteld. Kom snel langs in het clubhuis op zaterdag 27 augustus tussen 12 en 13 uur, of op woensdag 31 augustus tussen 17 en 18 uur. Voor de O12 teams is er direct een keeperskluis beschikbaar. De O10 en O8 teams nemen hun tas mee naar huis.
Voor de andere junioren en de senioren volgt een apart bericht.

Na het uitpakken zijn de jonge keepers direct met hun nieuwe spullen het veld op gegaan om ze te testen. Super enthousiaste reacties, ondanks dat het natuurlijk nog wat stug is en ingespeeld moet worden. Vol trots liepen de jongens en meisjes rond in hun vers uitgepakte 'cadeautjes'. 

We hopen van harte dat we met deze nieuwe materialen nog veel meer jonge hockeyers kunnen enthousiasmeren voor deze belangrijke plek in het veld.

Op de woensdagen zullen er weer keeperstrainingen worden gegeven voor de wisselkeepers en vaste keepers. Ook daarover later meer.