Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Algemeen Aug
24

Trainingsschema junioren en senioren gepubliceerd

Nieuws afbeelding
De afgelopen weken is er door diverse vrijwilligers keihard gewerkt om het trainingsschema voor de junioren en senioren rond te krijgen. Helaas heeft ook Xenios te maken met "personeelstekorten”. Dit heeft er toe geleid dat er flink gepuzzeld moest worden om voldoende trainers te vinden. Op dit moment is het helaas nog niet gelukt om alle teams van een vaste trainer te voorzien. Uiteraard zorgen we ervoor dat er elke training wel iemand is om de training te verzorgen. 

Het nieuwe trainingsschema is vanaf dit moment zichtbaar in de Xenios app en website.

Junioren
Wat is er gewijzigd: de breedte O18 (A) en O16 (B) teams trainen voorlopig slechts één keer per week. Zodra wij een trainer hebben, wordt dit uitgebreid naar twee keer per week (wellicht met een combitraining). 
Een aantal van deze breedte teams traint wel twee keer, dit komt doordat een ouder uit het team de trainingen geeft.

Senioren
Bij de senioren zijn er helaas ook nog een aantal teams die geen trainer hebben. Heb je voor je team helaas nog geen trainer gevonden? Wees er dan van bewust dat je de training samen met je team moet voorbereiden.

Heb je voor je team wel een trainer gevonden, of heb je vragen over je trainingsdag, neem dan contact op met Thomas den Dekker via whatsapp of mail [email protected]

Houd wijzigingen in de gaten
De komende tijd kunnen er nog wijzigingen in zowel de dagen als de tijden van dit schema nodig zijn, als gevolg van bijvoorbeeld nieuw aangetrokken trainers en schoolroosters van trainers. Check daarom regelmatig in de Xenios app je trainingstijden. Het zal voor de vrijwilligers niet mogelijk zijn om ieder team daarover apart te informeren.

Momenteel wordt er nog hard gezocht naar trainers. Daarvoor spreken we ook met externe partijen.
Mochten er mensen zijn die vast of tijdelijk beschikbaar zijn voor training geven, mail dan naar [email protected].

Ondanks deze moeilijke start hopen we dat alle teams een mooi hockeyjaar gaan krijgen.