dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Roxy Langereis
Lola van der Maat
Algemeen Jul
5

Tomek Kotulski nieuwe Technisch Directeur

Nieuws afbeelding

Voor Xenios breken nieuwe tijden aan. En dat betreft niet alleen het spiksplinternieuwe clubhuis en de vijf, zo goed als nieuwe, watervelden. Per 1 juli verwelkomen wij Tomasz (roepnaam Tomek) Kotulski als eindverantwoordelijke technische zaken (TD) op Sportpark Sloten.

Tomek, 42 jaar geleden geboren in Polen, kwam via Schotland in 2011, toen hij als speler zelf stopte met hockey, naar Nederland. De laatste jaren was hij hoofdtrainer-coach bij Qui Vive. In deze jaren heeft hij ook de nationale Poolse elftallen Dames en Heren in de aanloop naar de kwalificatie van de Olympische Spelen van Tokio (2020) begeleid.

Als TD gaat Tomek vorm en visie– zoveel mogelijk op het veld – toevoegen aan de opleidingsprocessen van de (eigen) trainers. Hij zal daarvoor nauw samenwerken met de nieuwe technisch manager bij de jeugd: Marloes van Meeteren. Wij verwachten met de aanstelling van Tomek de juiste mix van fanatisme, vastberadenheid en ervaring te hebben om hockeytechnisch de volgende stap te zetten.

Tomek: "Ik wil mijn kennis en ervaringen uit andere hockeyculturen graag met alle Xenioten delen. Er gezamenlijk aan werken om elke dag beter te worden. Ik kijk er ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten!”

Tomek woont ruim 11 jaar in Heemskerk samen met zijn vrouw Patrycja en kinderen Lena (12) en Milan(7).

Spreek hem gerust aan en verwelkom hem bij ons op de club!