dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Jasper le Rutte
Jeugd Jun
30

Weer 4 Xenios jeugdspelers geselecteerd voor NH

Nieuws afbeelding
Mooi nieuws vanuit onze jeugdopleiding!

De afgelopen weken vonden op onze eigen velden de selecties voor regioteam Noord-Holland van de KNHB plaats. Op 4 maandagen mochten de grootste talenten van jaargang 2009 hun kunsten vertonen. Ook Xenios was hierbij goed vertegenwoordigd, met liefst 6 deelnemers. Van deze 6 deelnemers hebben Jason van Gelder (JC1), Puck Stoffele (keeper), Sofie Derksen en Liv Echteld (alle drie uit MC1) zich in de Noord-Holland selectie weten te spelen. Een mooie prestatie! 
Door de veranderde opzet bij de KNHB, waarbij de Noord-Holland selectie voor komend seizoen uit slechts 16 spelers en 2 keepers bestaat, hebben zij zich hiermee ook al verzekerd van deelname aan de OOD in oktober.
Jason, Puck, Sofie en Liv; namens heel Xenios gefeliciteerd met deze selectie!

Ook Fay van der Hart (MC1) en Nynke van der Leij (MC1) verdienen een eervolle vermelding; zij wisten het tot de tweede ronde te schoppen, hebben zich van hun beste kant laten zien, maar hebben de selectie net niet gehaald. Dames, goed gedaan en ook op jullie zijn we als club supertrots!