dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nilou Dissel
Pleun Wijgman
Emiel Willems
Iris den Hollander
Jeugd Mei
1

Uitnodiging teamindelingstrainingen 2022-2023

Nieuws afbeelding

Van 16 tot en met 20 mei zullen de teamindelingstrainingen voor junioren plaatsvinden die mede bepalen in welk team je volgend seizoen wordt ingedeeld.


Meer weten? Lees de achtergrondinformatie op Jeugdopleiding Xenios, en de mail die op 1 mei aan alle (ouders van) junioren is verstuurd. Helaas is deze foutief vanuit [email protected] verstuurd. Dit moest zijn vanuit [email protected].


Mail niet ontvangen? Pas in ‘Mijn Xenios’ op de website direct je mail adres aan, en vraag aan een teamgenoot om de mail door te sturen.


 Klik hier voor het schema van de teamindelingstrainingen.

Let erop dat je bij de juiste training aanwezig bent: je bent uitgenodigd voor de leeftijdsgroep waarin je volgend seizoen speelt. Deze trainingen zijn niet zichtbaar in de Xenios app.

30 minuten voor aanvang van je training aanwezig zijn. Zorg dat je op tijd bent.

- Op welk veld je traint hoor je bij aankomst.

- Als je écht niet kunt (bv in geval van blessure), stuur dan een e-mail met reden aan [email protected]

Het is voor ouders/verzorgers niet mogelijk om de trainingen bij te wonen. Dit komt het spel van de kinderen ten goede hebben we afgelopen jaren gemerkt.


 Veel plezier én succes!