Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Algemeen Maa
11

EHBO - blessures

Nieuws afbeelding
Bovenaan de trap voor de ingang van het horecagedeelte ligt een vintage houten EHBO kist. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor een eerste verzorging van sportblessures.

Achter de bar boven is er nu ook een extra nieuwe EHBO-koffer, speciaal bedoeld voor medisch geschoolde mensen. Hierin vind je een wat uitgebreider aanbod van medische middelen. De koffers worden regelmatig gecheckt op voldoende voorraad. Probeer de koffers netjes te houden en leg ze terug na gebruik. Marcel Schijf, apotheker van de Benu Apotheek Overtoomse Veld aan het August Allebéplein in Amsterdam sponsort de inhoud van onze EHBO-koffers! 
 
Ook bij de bar boven kan je om ijs vragen om te koelen. Er zijn wegwerpdoekjes aanwezig. Leg het ijs nooit direct op de huid, maar verpak dit altijd in het doekje.

Links naast de bar boven hangt een AED-apparaat. Pak deze in het geval van een reanimatie en het apparaat vertelt je precies wat je moet doen. Ook onze AED wordt regelmatig gecontroleerd.

Weet ook dat er voor trainers en coaches informatie beschikbaar is om duidelijk en snel te zien wat je bij blessures zou moeten doen, klik hier

Mocht je meer willen weten over het verlenen van eerste hulp (basis eerste hulpverlenen en/of het leren bedienen van een AED) meld je dan aan voor een EHBO-cursus in de buurt. Kijk hier voor meer informatie en cursussen van het Rode Kruis.

De EHBO-commissie bestaat uit Ingrid Bergman en Jetty de Jong, beiden huisarts. Voor vragen of opmerkingen mail ze op: [email protected] 

Meer informatie lees je ook op de speciale EHBO-pagina op de website, klik hier.