Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jan Meij Ibarra
Algemeen Maa
2

Xenios heeft jou nodig!

Nieuws afbeelding


Xenios staat aan de vooravond van grote uitdagingen: We mogen na 2 jaar Covid weer écht hockeyen zonder beperkingen, ons nieuwe clubhuis nadert zijn opening en we hebben een grote groei-ambitie.

Dat betekent dat er veel te doen valt. We mogen weer feesten, we moeten flink klussen, we gaan actief leden werven en zo zijn er nog talloze andere activiteiten die uitgevoerd moeten worden.

Daarbij heeft de club jou nodig. Want zonder hulp is er geen vereniging. En Xenios, dat zijn jij en ik samen.

Energie gezocht
We zijn op zoek naar jouw energie. En in ruil daarvoor bieden we een plek aan waar je plezier kan beleven, invloed kan uitoefenen, kan leren, kennis kan delen, ervaring kan opdoen, kan samenwerken, kan netwerken en waar je de band met Xenios kan verstevigen.

Er zijn meerdere manieren om jouw energie in te zetten. Je kan zitting nemen in een van onze commissies, je kan je aanmelden voor een project- of werkgroep die een tijdelijke activiteit oppakt of je meldt je aan bij onze vrijwilligers app-groep waarin regelmatig hulpverzoeken langskomen waar je je geheel vrijblijvend voor kunt aanmelden.

Zo is er voor iedereen een gepaste functie. Wil je iets doen binnen je eigen expertisegebied of wil je juist even iets anders dan waar je dagelijks mee bezig bent, heb je veel of weinig tijd, structureel of ad-hoc, voor iedere situatie is er een passende oplossing en we kijken samen hoe jouw competenties en ambities waarde kunnen toevoegen aan onze club.

Wervingscampagne
In het weekend van 5/6 maart en 12/13 maart vindt er een actieve wervingscampagne plaats op het complex van Xenios. We gaan dan actief op zoek naar spelers, ouders van spelers en andere betrokkenen die een deel van hun energie willen delen met de club.

Dus ben je ge├»nteresseerd, stuur dan een berichtje aan [email protected] en/of laat je inspireren tijdens bovengenoemde weekenden.

Kijk ook hier op de website voor de actuele vacatures.

De commissie vrijwilligers