Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lena Koeneman
Tara Klasen
Jasper Kortbeek
Wolf Ribbens
Jeugd Feb
27

Klaar voor extra training?

Nieuws afbeelding

TERUG OP XENIOS: EXTRA TRAININGSSESSIES VAN NATIONAL HOCKEY ACADEMY

3 … 2 … 1 … GO! 2022 jaar is hét jaar om jouw lijst hockeydoelen af te gaan vinken. Laten we er met zijn allen een knallende tweede seizoenshelft van maken, met het kampioenschap dat aan het eind van het seizoen lonkt.

Ben jij ambitieus, dol op hockey en wil jij extra hockeytraining om de top te bereiken? Dan hebben we goed nieuws! In 2022 begint er weer een trainingsblok van National Hockey Academy op Xenios. Hier kun jij terecht voor wekelijkse trainingssessies. Pak die extra velduren – nog vóórdat de selecties beginnen – en perfectioneer jouw hockeyskills.

Het trainingsblok bestaat uit tien trainingssessies, en de eerste begint op 9 maart 2022. Ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud zijn van harte welkom om aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Over National Hockey Academy
National Hockey Academy is een onafhankelijke hockeyschool, waar ambitieuze hockeyers extra hockeytraining kunnen volgen om hun ambities te bereiken. Al vanaf 2016 organiseert de hockeyschool trainingen op verschillende locaties in België, waaronder KHC Dragons, en sinds 2018 is de school ook actief in Nederland. De focus ligt op het individueel verbeteren van ambitieuze hockeyspelers, zodat zij hun hockeypotentieel kunnen optimaliseren. Wil je meer lezen over National Hockey Academy? Ga dan naar hun website.