Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Vera Schut
Meis Braat
Pepijn Keppel
Noëmi Igo
Alexis van Heeringen
Jeugd Jan
4

Midwintercompetitie Jongste Jeugd & trainen voor zaalhockey

Nieuws afbeelding
Vanaf dinsdag 11 januari mag er - door verruiming van de coronamaatregelen - door de jeugd meer getraind worden: tot 20 uur ’s avonds.

Dat komt goed uit voor de midwintercompetitie voor onze jongste jeugd. Alle 6E en F teams doen daaraan mee. Helaas is het nog onduidelijk of de competitie op 15 januari van start kan gaan, maar wel gaan we de trainingen starten.
Vanaf woensdag 12 januari zullen deze teams weer trainen op de gebruikelijke tijden. Dus op woensdagen de techniektrainingen en op vrijdagen de teamtrainingen. Begin volgende week zal dit ook weer in de app zichtbaar worden.

Voor de zaalhockey-jeugdteams betekent deze verruiming dat we door de week tot 20 uur trainingen zullen gaan inplannen op veld 13. Indien nodig zullen er ook nog op zaterdag of zondag wat trainingen zijn.

Langs de velden en in het clubhuis zijn ouders helaas nog niet toegestaan. Om de allerkleinsten te begeleiden naar het veld zal er weer een beroep worden gedaan op de ouders van deze jeugdleden. De ouderbegeleiders ontvangen hierover per mail een bericht om dit voor hun team te regelen.