dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Quine Jansen
Anne-Fleur Winter
Jeugd Dec
24

Het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam gaat buiten op het veld door!

Nieuws afbeelding

We hebben goed nieuws! Ondanks dat, door de nieuwe corona maatregelen, het Ubuntu Zaalhockeykamp niet door kan gaan is er wel gewoon het Ubuntu Hockeykamp op 6 en 7 januari op de velden van Xenios! Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam in de kerstvakantie komt de enige echte international Freeke Moes een hockeyclinic verzorgen!

Inschrijven

Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam in de kerstvakantie
De kosten voor dit Ubuntu Hockeykamp in de kerstvakantie bedragen € 80,- voor 2 middagen! Beide dagen duren van 13:00 tot 16:00 en het hockeykamp is voor alle kinderen van 6t/m 13 jaar die lekker willen hockeyen! Dit Ubuntu Hockeykamp zal plaatsvinden conform de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar ons protocol.

Learn from the best tijdens de hockeyclinic van Freeke Moes!
Niemand minder dan Freeke Moes komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam een hockeyclinic geven. Dit is dus je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeysters ter wereld.Learn from the Best tijdens de clinic van deze international! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam en zorg dat jij het veldseizoen kan hervatten terwijl je net nieuwe tips and tricks hebt gekregen van Freeke Moes!

Sport to Grow aanpak
Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdam in de kerstvakantie draait het om lekker hockeyenen plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen.Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.


Ubuntu Sport en Right to Play
Ubuntu Sport is een trotse partner van Right To Play.Right To Play zet de kracht van spelen in om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Met die aanpak zorgen ze ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school: Protect. Educate. Empower.

U kunt bij een inschrijving voor dit Ubuntu Hockeykamp helpen en geld doneren ommeer kinderen de kracht van sport te laten ervaren. Met een bijdrage van €5 kan een kind 5 weken lang meedoen aan de sportprogramma’s van Right to Play! Bij een donatie van€10 euro ontvangt u zelfs nog een prachtige bidon!

Voor meer informatie over Right to Play en hoe zij kinderen helpen kun je een kijkje nemen op www.righttoplay.nl.

Inschrijven

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Amsterdamop 6 en 7 januari voor kinderen van 6t/m 13 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].