Nieuwe rendering clubhuis Xenios.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Noƫmi Igo
Pepijn Keppel
Meis Braat
Vera Schut
Alexis van Heeringen
Zaalhockey Dec
23

Zaalhockey: vervolg van dit seizoen

Nieuws afbeelding

De huidige lockdown duurt tot en met 14 januari 2022. De KNHB heeft in dit nieuwsbericht aangegeven wat de gevolgen zijn voor de geannuleerde zaalwedstrijden en voor het NK van de topklasse teams.

 

Buiten mag er wel getraind worden, op veld 13. In de bijlage het trainingsschema voor 3 t/m 7 januari: alle jeugd zaalteams zijn ingedeeld voor een training met balken & zaalsticks. We rekenen op zoveel mogelijk spelers. De trainers staan er weer klaar voor. Verwacht je als team met minder dan 8 spelers te komen? stuur ons dan zsm een bericht.

 

Alleen bij vorst worden de trainingen afgelast. Houd hiervoor de website in de gaten. In de ochtend worden afgelastingen op de site vermeld.

 

Als we na deze lockdown weer wedstrijden mogen spelen en ook binnen mogen trainen (en dat dan weer tot 17 uur), verwachten we dat er voor binnen trainen vrijwel geen zaaluren meer beschikbaar zullen zijn in het weekend. En buiten wordt het steeds kouder waardoor we weten dat de opkomst terugloopt.


Vanaf 15 januari
gaan we daarom werken met aanmelding vooraf voor buiten trainen op zaterdagen en zondagen. Stuur ons daarvoor een mail met teamnaam, gewenste trainingsdag(en) en voorkeur voor ochtend (10-13 uur) of middag (13-17 uur). Wij gaan dan op basis van beschikbaarheid van veld en trainer de teams indelen.

En uiteraard moeten de teams met minimaal 8 spelers aanwezig zijn. Teams kunnen ook samen inschrijven als het aantal deelnemers lager is, zet dat dan duidelijk in de mail.

 

Mailen kan naar [email protected]

Bijlage